Flexibele slang 410mm x 7.6 meter tbv Master ACD 137

Uitblaasslang voor warme lucht Master ACD-137

Deze flexibele slang is bedoeld voor de afvoer van warme lucht. De slang is geschikt voor gebruik met de Master ACD-137 industriële airco.

Deze PVC slang is bedoeld voor aansluiting aan de bovenzijde van het toestel, dit is voor wanneer de Master industriële airco binnen in de ruimte wordt gebruikt en de warme lucht naar buiten moet worden afgevoerd. Bovenop de ACD-137 is een aansluiting van 400mm waarop deze slang te monteren is. Deze slang heeft dus een te grote diameter voor aansluiting aan de voorzijde van de ACD-137, daarvoor zijn 310mm slangen beschikbaar.

 

Aerial klimaat oplossingen   Master climate solutions
€ 259,00 € 214,05
Binnen 5 werkdagen bezorgd
Incl. BTW
Excl. BTW
- +
Specificaties
Specificaties
Gewicht (kg) 7
Diameter 310 mm
Afmetingen 3 m
Certificatie CE
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Flexibele slang 410mm x 7.6 meter tbv Master ACD 137
Uw waardering
(1)
Customer Questions
Wat is de levensduur van luchtfilters?
De levensduur van luchtfilters is afhankelijk van de hoeveelheid vervuiling in de te reinigen lucht, dus een exacte levensduur is niet van te voren vast te stellen. Als de filtereffectiviteit met de helft is afgenomen, is het aan te raden het filter te vervangen, voor de meeste toestellen HEPA filter is dit gemiddeld één jaar bij continu gebruik. De actieve kool filters en custom filters voor specifieke toepassingen hebben een gemiddelde levensduur van half jaar.
Did you find what you were looking for?