Master ACD-137 industriële airco - ontvochtiger

Industriële spot cooler en ontvochtiger

De Master ACD 137 is het bewijs dat klimaatbeheersing eenvoudig kan zijn. Daar waar een airconditioningsinstallatie geen optie is en slechts ventileren onvoldoende is deze industriële mobiele airco een effectieve en eenvoudig inzetbare oplossing.

Het toestel heeft een koelvermogen van 7.1 kW (24.000 BTU) en is geschikt om in een grote hal of in de buitenlucht gericht koude lucht naar de gewenste plek te blazen. Tevens kan de ACD 137 gebruikt worden om een volledige ruimte te koelen. Afhankelijk van de mate van isolatie en de koelbehoefte is een ACD 137 in staat een ruimte van ca. 240m³ te koelen.

De ACD 137 is standaard voorzien van twee flexibele armen waarmee de koude lucht in de gewenste richting te blazen is, hierbij wordt de warme lucht naar boven weggeblazen.

Behalve als airconditioner/spot cooler is de Master ACD 137 tevens als ontvochtiger te gebruiken, met een ontvochtigende capaciteit tot ca. 130 liter per dag heeft het toestel een bijzonder hoge capaciteit en is het toestel als ontvochtiger in ruimten tot 1.750m³ inzetbaar.

Diverse toebehoren kunnen de ACD 137 nog veelzijdiger inzetbaar maken; door luchtslangen in te zetten kan warme lucht afgevoerd worden, of koude lucht de ruimte ingeblazen worden om de gehele ruimte te koelen. Een bekabelde thermostaat maakt het mogelijk het toestel buiten de ruimte in te zetten en van binnenuit de gewenste temperatuur in te stellen.

Het toestel is standaard voorzien van een thermostaat om de gewenste temperatuur in te stellen, en een hygrostaat om als het toestel als ontvochtiger wordt gebruikt de gewenste luchtvochtigheid in te stellen.

Net als Aerial valt Master onder de Dantherm groep, producent van professionele/industriële luchtbehandelingsproducten.

 

Aerial climate solutions

Master 3 jaar garantie

Master Klimaatbeheersing
Beschikbaarheid:
Direct leverbaar
€ 5.445,00 € 4.500,00
- +

Waarom dit product

 • Zeer krachtige, mobiel inzetbare industriële mobiele airconditioning
 • Voorzien van twee richtbare uitblaasslangen voor de koude lucht
 • Optioneel te voorzien van flexibele luchtslangen om koude lucht van buiten in een ruimte te blazen of de warme lucht naar buiten te blazen
 • Koelvermogen 24.000 BTU (7.1kW)
 • Maximaal stroomverbruik 1.98kW
 • Tevens inzetbaar als ontvochtiger
 • Ontvochtigingscapaciteit tot 130 liter per dag
 • Compact en licht t.o.v. capaciteit
 • Voorzien van stevige wielen voor eenvoudig transport
 • Geschikt voor grote ruimten, tenten, evenementen en gerichte koeling in de buitenlucht

Industriële spot cooler en ontvochtiger

Eenvoudige bediening met digitaal bedieningspaneel

Master ACD137 professionele airco bedieningspaneel

Het bedieningspaneel stelt u in staat het toestel eenvoudig in drie modi te gebruiken:

 • Airconditioning/spot cooler met instelbare ventilatorsnelheid en gewenste temperatuur
 • Ontochtiger met zeer hoge capaciteit met instelbare ventilatorsnelheid en gewenste luchtvochtigheid
 • Ventilator met instelbare ventilatorsnelheid

Separaat leverbare toebehoren voor extra functionaliteit en inzetbaarheid

De ACD 137 is standaard voorzien van twee flexibele armen waarmee de koude lucht in de gewenste richting te blazen is, hierbij wordt de warme lucht naar boven weggeblazen. De inzet van luchtslangen maakt het mogelijk de warme lucht af te voeren voor een koelende werking in de gehele ruimte, daarnaast is het ook mogelijk koude lucht van buiten de ruimte in te blazen voor een stillere werking en ruimtebesparing. Door inzet van twee slangen en een slangadapter kan de binnenlucht gerecirculeerd worden terwijl het toestel zelf binnen of buiten de ruimte staat. Een afvoerslang voor de warme lucht is tevens leverbaar voor wanneer het toestel in de ruimte wordt gebruikt en de warme lucht naar buiten afgevoerd dient te worden.

Met behulp van een bekabelde thermostaat de temperatuur van binnenuit de ruimte in te stellen terwijl het toestel zelf van buiten de ruimte voor verkoeling zorgt.

Als de Master ACD 137 als ontvochtiger wordt ingezet kan een condenswaterpomp een nuttig accessoire zijn om het water naar een afvoer te pompen, als de opstelling van het toestel niet toestaat dat het water via de zwaartekracht wegloopt. Voor korte inzet is het toestel voorzien van een 20 liter condenswatertank.

Multifunctionele professionele airco - spotcooler

Beschikbaarheid:
Direct leverbaar
Gerelateerde producten