HEPA+Actieve Carbon Filterset (2st.) t.b.v. Airbi Space

HEPA-filter

Het filter vangt deeltjes met een diameter van 0,1 micron op met een efficiëntie van meer dan 99% en verwijdert zo stof, pollen, rook, dierlijke allergenen en schimmelsporen uit de lucht.

Koolstoffilter

Elimineert verschillende geuren, zoals formaldehyde.
Het filter is inbegrepen bij het Hepa-filter.
 

Airbi

€ 139,00 € 114,88
Direct leverbaar
Incl. BTW
Excl. BTW
- +

Waarom dit product

  • HEPA filter
  • Actieve kool filter
Eigenschappen

HEPA filter, deze is 99.97% effectief in het verwijderen van kleine onzichtbare (fijn)stofdeeltjes, rook, bacteriën, virussen en andere micro-organismen. Het filter is met anti-microbial behandeld om schimmelvorming en het overleven van micro-organismen op het filter tegen te gaan.

Actieve kool filter, actieve kool is een speciaal behandelde koolstof die de eigenschap heeft allerlei stoffen aan zich te kunnen binden en is daardoor een sterk absorptiemiddel. Actieve kool kenmerkt zich door het zeer grote oppervlak, een gram vaste stof kan een oppervlakte hebben van enkele honderden vierkante meters. Hierdoor is het in staat verschillende schadelijke stoffen aan zich te binden, en is het actieve kool filter effectief tegen vluchtige organische stoffen, sigarettenrook en onaangename luchtjes.

Specificaties
Specificaties
Gewicht (kg) 1,82
Afmetingen 410 x 300 x 60 (per filter)
Luchtreinigingselementen H13 HEPA-filter, Actieve kool filter
Levensduur luchtreinigingselementen tot ca. 1 jaar, afhankelijk van de omstandigheden
Downloads
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:HEPA+Actieve Carbon Filterset (2st.) t.b.v. Airbi Space
Uw waardering
(4)
Customer Questions
Wat is actieve kool?
Actieve kool is speciaal behandelde koolstof die de eigenschap heeft allerlei stoffen aan zich te kunnen binden, voor verdere info hierover meer op onze site.
Wat is een custom filter?
De Coway AP-1007EH, AP-1008DH en AP-0807DH kunnen worden voorzien van filters die speciaal ontwikkeld zijn voor specifieke toepassingen, deze filters verhogen de effectiviteit van de luchtreiniger tegen specifieke klachten of bedreigingen voor de gezondheid. De filters werken in combinatie met de toegepaste voor-, actieve kool- en HEPA filters.
Waar moet ik de luchtreiniger plaatsen?
Waar u uw luchtreiniger plaatst is essentieel om de werking van de luchtreiniger te optimaliseren. Het aan te raden deze zo centraal mogelijk in een ruimte te plaatsen, niet in hoeken of verstopt achter andere objecten. Met name Coway heeft mede om deze reden een grote nadruk op design gelegd zodat de luchtreiniger goed in elk interieur te integreren is. Coway producten wonnen reeds diverse Design Awards, zoals de Red Dot Award, IDEA, en IF design Award.
Hoe lang is de garantie op de producten?
Op alle toestellen is een garantie van minimaal 2 jaar van toepassing.
Did you find what you were looking for?