Airbi Space Wifi Luchtreiniger

Waardering:
100 % of 100

Krachtige luchtreiniger voor grote ruimten met 2 filtersets en zeer krachtig ionisatiesysteem

De Airbi Space Wifi is een krachtige luchtreiniger ontwikkeld voor grotere ruimten, in ruimten met zeer slechte luchtkwaliteit of waar zeer schone lucht gevraagd is.

De Airbi Space is voorzien van 2 filtersets, de gezuiverde lucht wordt aan twee zijkanten naar buiten geblazen, de voordelen hiervan zijn dat de filters naar verhouding tot de afmetingen van het toestel zo groot mogelijk kunnen zijn wat er voor zorgt dat de luchtzuiverende werking groter is en dat het toestel stiller kan werken. Omdat de gezuiverde lucht aan twee zijden wordt uitgeblazen is de luchtsnelheid lager en ontstaat er geen tocht wat als koude ervaren kan worden.

Met de grote filtercapaciteit, het slimme compacte design, krachtige ionisatie solide zwenkwielen is het toestel zeer geschikt voor gebruik:

 • In grote ruimten (tot ca. 160m², afhankelijk van de omstandigheden)
 • Tegen sigarettenrook
 • Tegen allergenen, virussen en ziektekiemen 
 • In kantoren
 • In ruimten met een zeer slechte luchtkwaliteit
 • In ruimten waar zeer zuivere lucht gevraagd is

De grote capaciteit en solide bouwkwaliteit maakt het toestel geschikt voor professionele toepassingen, maar de compacte afmetingen, eenvoud van inzet en functies als de stille nachtstand maakt de Airbi Space daarnaast ook zeer geschikt voor gebruik in woonkamer, studeerkamer, keuken of slaapkamer.

Airbi luchtreiniging

professionele luchtreiniger Airbi Space

Beschikbaarheid:
Direct leverbaar
€ 649,00 € 536,36
- +

Waarom dit product

 • Professionele luchtreiniger voor grotere ruimten
 • 2 grote filtersets voor grote filteroppervlakte
 • Automatische en handmatige bediening met luchtkwaliteitssensor
 • Weergave PM2.5 fijnstof op het display
 • Wifi connected voor bediening op afstand
 • HEPA-filtratie en volwaardig actieve kool filter
 • Visuele luchtwaliteit indicator
 • Krachtige ionisator
 • Capaciteit 800m³/uur
 • Geschikt voor ruimten tot ca. 160 m² (meer informatie)
 • 2 jaar garantie

Hoge kwaliteit filters voor effectieve luchtzuivering

Airbi Space luchtreiniger filters

De Airbi Space is voorzien van 2 filtersets, die beiden een combinatie zijn van 3 filters:

 • Voorfilter, verwijdert stof deeltjes, pluizen en (huisdieren)haren, hiermee wordt de levensduur van het HEPA filter verlengd.
 • HEPA filter, deze is 99.97% effectief in het verwijderen van kleine onzichtbare (fijn)stofdeeltjes, rook, bacteriën, virussen en andere micro-organismen. Het filter is met anti-microbial behandeld om schimmelvorming en het overleven van micro-organismen op het filter tegen te gaan.
 • Actieve kool filter, actieve kool is een speciaal behandelde koolstof die de eigenschap heeft allerlei stoffen aan zich te kunnen binden en is daardoor een sterk absorptiemiddel. Actieve kool kenmerkt zich door het zeer grote oppervlak, een gram vaste stof kan een oppervlak hebben van enkele honderden vierkante meters. Hierdoor is het in staat verschillende schadelijke stoffen aan zich te binden, en is het actieve kool filter effectief tegen vluchtige organische stoffen, sigarettenrook en onaangename luchtjes.

 

Weergave van de gemeten luchtkwaliteit op het display

meting luchtkwaliteit Airbi Space

De Airbi Space is uitgerust met een fijnstofmeter en kan automatisch de werkingsstand aanpassen aan de gemeten luchtkwaliteit. Het gehalte fijnstof wordt in PM2.5 weergegeven op het display en een indicatie van de gemeten luchtkwatliteit is af te lezen aan de kleur van de omranding van het display van blauw (zeer zuiver) tot rood (sterk vervuilde lucht).

Plasma-ionisatie voor extra luchtzuiverende werking

Naaste de filters die alle mogelijke partikelen uit de lucht filteren wordt in de Airbi Space tevens een plasmasysteem toegepast die de lucht ioniseert en tevens vluchtige stoffen, geuren, allergenen en micro-organismen bestrijdt.

Dit ozonvrije ionisatiesysteem met zes ionisatoren breekt onaangename geuren af, en bestrijdt vluchtige stoffen, allergenen en micro-organismen, tevens heeft het een antistatische werking zodat (fijn)stofdeeltjes zich niet aan de wanden of andere oppervlakten hechten maar in de lucht blijven zweven zodat ze door de luchtreiniger kunnen worden gefilterd.

Deze technologie wordt ook wel plasma- of actieve luchtreiniging genoemd, de vervuilingen worden op moleculair niveau bestreden, dit in tegenstelling tot passieve luchtreiniging waar de vervuilingen door filters worden bestreden. De reinigende werking van deze ionen is actief in de gehele ruimte en dringt zelfs door in poreuze materialen.

Deze werking maakt het toestel ook geschikt om muf of naar sigarettenrook ruikende kleding, gordijnen of andere stoffen van geuren te ontdoen.

Wifi-connected voor bediening op afstand

De Airbi Space Wifi is voorzien van een wifi zender/ontvanger en is op afstand via de Smart Life app te bedienen, hiermee kunt u tevens de luchtkwaliteit zoals deze door de luchtreiniger gemeten wordt bekijken.

 

allergenen, fijnstof, huisdier, pollen, astma luchtreiniger

Beschikbaarheid:
Direct leverbaar
Gerelateerde producten