Bevochtigingsfilter Airtek PCMH45 DW / HALE 45DW

Set bevochtigingsfilters t.b.v. Airtek PCMH45 en HALE 45DW luchtbevochtiger. Het bevochtigingswiel draait dit filter aan de onderzijde door de watertank, lucht wordt hier doorheen geblazen waardoor het vocht verdampt. Voor optimale werking is het aan te raden deze iedere 6-8 maanden te vervangen.

Op de afbeeldingen is het filter op het bevochtigingswiel te zien, dit wiel maakt deel uit van de luchtbevochtiger, en wordt dus niet meegeleverd met de filters.

 

Hale professionele luchtbehandeling

€ 59,50 € 49,17
Direct leverbaar
Incl. BTW
Excl. BTW
- +
Specificaties
Specificaties
Gewicht (kg) 0,20
Voltage 220V / 50Hz
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bevochtigingsfilter Airtek PCMH45 DW / HALE 45DW
Uw waardering
(4)
Customer Questions
Wat is actieve kool?
Actieve kool is speciaal behandelde koolstof die de eigenschap heeft allerlei stoffen aan zich te kunnen binden, voor verdere info hierover meer op onze site.
Wat is een custom filter?
De Coway AP-1007EH, AP-1008DH en AP-0807DH kunnen worden voorzien van filters die speciaal ontwikkeld zijn voor specifieke toepassingen, deze filters verhogen de effectiviteit van de luchtreiniger tegen specifieke klachten of bedreigingen voor de gezondheid. De filters werken in combinatie met de toegepaste voor-, actieve kool- en HEPA filters.
Wat is een HEPA filter?
Een HEPA filter is een filter dat bestaat uit een mat met in willekeurige richting liggende polypropeen/glasfiber vezels. HEPA staat voor High Efficiency Particulate Air.
Wat is de levensduur van luchtfilters?
De levensduur van luchtfilters is afhankelijk van de hoeveelheid vervuiling in de te reinigen lucht, dus een exacte levensduur is niet van te voren vast te stellen. Als de filtereffectiviteit met de helft is afgenomen, is het aan te raden het filter te vervangen, voor de meeste toestellen HEPA filter is dit gemiddeld één jaar bij continu gebruik. De actieve kool filters en custom filters voor specifieke toepassingen hebben een gemiddelde levensduur van half jaar.
Did you find what you were looking for?