Filter Aerial AD 750

Schuimplastic voor-filter voor de Aerial AD 750 ontvochtiger

(Vervangende) Filter voor Aerial AD 750 Bouwdroger/-ontvochtiger

Als het filter verzadigd is met stof of andere verontreinigingen, moet het filter worden vervangen of gereinigd worden. Als het filter vol stof zit, zal de luchtstroom door het apparaat en het ontvochtigende effect van de luchtontvochtiger drastisch verminderen, dus controleer regelmatig en vervang het filter op tijd.

 

Aerial klimaatbeheersing

€ 6,66 € 5,50
Levertijd op aanvraag
Incl. BTW
Excl. BTW
Specificaties
Specificaties
Gewicht (kg) 0,40
Luchtreinigingselementen Voorfilter
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Filter Aerial AD 750
Uw waardering
(4)
Customer Questions
Wat is actieve kool?
Actieve kool is speciaal behandelde koolstof die de eigenschap heeft allerlei stoffen aan zich te kunnen binden, voor verdere info hierover meer op onze site.
Wat is een custom filter?
De Coway AP-1007EH, AP-1008DH en AP-0807DH kunnen worden voorzien van filters die speciaal ontwikkeld zijn voor specifieke toepassingen, deze filters verhogen de effectiviteit van de luchtreiniger tegen specifieke klachten of bedreigingen voor de gezondheid. De filters werken in combinatie met de toegepaste voor-, actieve kool- en HEPA filters.
Wat is een HEPA filter?
Een HEPA filter is een filter dat bestaat uit een mat met in willekeurige richting liggende polypropeen/glasfiber vezels. HEPA staat voor High Efficiency Particulate Air.
Wat is de levensduur van luchtfilters?
De levensduur van luchtfilters is afhankelijk van de hoeveelheid vervuiling in de te reinigen lucht, dus een exacte levensduur is niet van te voren vast te stellen. Als de filtereffectiviteit met de helft is afgenomen, is het aan te raden het filter te vervangen, voor de meeste toestellen HEPA filter is dit gemiddeld één jaar bij continu gebruik. De actieve kool filters en custom filters voor specifieke toepassingen hebben een gemiddelde levensduur van half jaar.
Did you find what you were looking for?