Filterset Coway AP-3008FH

Complete filterset t.b.v. de Coway AP-3008FH luchtreiniger, bestaande uit:

  • 2x Medium filter; deze filtert fijnere stofdeeltjes, dit is een extra stap om de achterliggende filters te ontlasten, rook, teer, oliemist en dergelijke vervuilingen worden door dit filter opgevangen.
  • 2x Filter tegen micro-organismen; dit filter is speciaal ontwikkeld om bacteriën, virussen en schimmels op te vangen en te voorkomen dat deze kunnen reproduceren.
  • 2x Anti-Flu HEPA filter; deze is 99.97% effectief in het verwijderen van kleine onzichtbare (fijn)stofdeeltjes, rook, bacterien, virussen en andere micro-organismen. Het filter is met anti-microbial behandeld om schimmelvorming en het overleven van micro-organismen op het filter tegen te gaan.
  • 2x Actieve kool filter; actieve kool is een speciaal behandelde koolstof die de eigenschap heeft allerlei stoffen aan zich te kunnen binden en is daardoor een sterk absorptiemiddel. Actieve kool kenmerkt zich door het zeer grote oppervlak, een gram vaste stof kan een oppervlak hebben van enkele honderden vierkante meters. Hierdoor is het in staat verschillende schadelijke stoffen aan zich te binden, en is het actieve kool filter effectief tegen vluchtige organische stoffen, sigarettenrook en onaangename luchtjes.
Alle filters zijn per 2 gemonteerd in de AP-3008FH.

Deze set is geschikt voor één jaar inzet onder normale omstandigheden, de HEPA en actieve kool filters hebben een levensduur van 1 jaar.

€ 215,00 € 177,69
Niet in voorraad
Incl. BTW
Excl. BTW
Specificaties
Specificaties
Gewicht (kg) 1
Luchtreinigingselementen MCC™ Medium filter, H13 HEPA-filter, Actieve kool filter, Antibacterieel filter
Levensduur luchtreinigingselementen tot ca. 1 jaar, afhankelijk van de omstandigheden
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Filterset Coway AP-3008FH
Uw waardering
(4)
Customer Questions
Wat is actieve kool?
Actieve kool is speciaal behandelde koolstof die de eigenschap heeft allerlei stoffen aan zich te kunnen binden, voor verdere info hierover meer op onze site.
Wat is een custom filter?
De Coway AP-1007EH, AP-1008DH en AP-0807DH kunnen worden voorzien van filters die speciaal ontwikkeld zijn voor specifieke toepassingen, deze filters verhogen de effectiviteit van de luchtreiniger tegen specifieke klachten of bedreigingen voor de gezondheid. De filters werken in combinatie met de toegepaste voor-, actieve kool- en HEPA filters.
Wat is een HEPA filter?
Een HEPA filter is een filter dat bestaat uit een mat met in willekeurige richting liggende polypropeen/glasfiber vezels. HEPA staat voor High Efficiency Particulate Air.
Wat is de levensduur van luchtfilters?
De levensduur van luchtfilters is afhankelijk van de hoeveelheid vervuiling in de te reinigen lucht, dus een exacte levensduur is niet van te voren vast te stellen. Als de filtereffectiviteit met de helft is afgenomen, is het aan te raden het filter te vervangen, voor de meeste toestellen HEPA filter is dit gemiddeld één jaar bij continu gebruik. De actieve kool filters en custom filters voor specifieke toepassingen hebben een gemiddelde levensduur van half jaar.
Did you find what you were looking for?