Filterset Coway AP-3008FH

Complete filterset t.b.v. de Coway AP-3008FH luchtreiniger, bestaande uit:

  • 2x Medium filter; deze filtert fijnere stofdeeltjes, dit is een extra stap om de achterliggende filters te ontlasten, rook, teer, oliemist en dergelijke vervuilingen worden door dit filter opgevangen.
  • 2x Filter tegen micro-organismen; dit filter is speciaal ontwikkeld om bacteriën, virussen en schimmels op te vangen en te voorkomen dat deze kunnen reproduceren.
  • 2x Anti-Flu HEPA filter; deze is 99.97% effectief in het verwijderen van kleine onzichtbare (fijn)stofdeeltjes, rook, bacterien, virussen en andere micro-organismen. Het filter is met anti-microbial behandeld om schimmelvorming en het overleven van micro-organismen op het filter tegen te gaan.
  • 2x Actieve kool filter; actieve kool is een speciaal behandelde koolstof die de eigenschap heeft allerlei stoffen aan zich te kunnen binden en is daardoor een sterk absorptiemiddel. Actieve kool kenmerkt zich door het zeer grote oppervlak, een gram vaste stof kan een oppervlak hebben van enkele honderden vierkante meters. Hierdoor is het in staat verschillende schadelijke stoffen aan zich te binden, en is het actieve kool filter effectief tegen vluchtige organische stoffen, sigarettenrook en onaangename luchtjes.
Alle filters zijn per 2 gemonteerd in de AP-3008FH.

Deze set is geschikt voor één jaar inzet onder normale omstandigheden, de HEPA en actieve kool filters hebben een levensduur van 1 jaar.

Beschikbaarheid:
Direct leverbaar
€ 215,00 € 177,69
- +