Filterset PureAirPro 550

Complete filterset t.b.v. de PureAirPro 550 luchtreiniger, bestaande uit 3 filters die alledrie bestaan uit:

  • Voorfilter, het voorfilter verwijdert stof deeltjes, pluizen en  (huisdieren)haren. Om opbouw van bacteriën en schimmels te voorkomen is in het filter een antibacterieel materiaal toegepast. Het voorfilter is wasbaar of met de stofzuiger te reinigen, hiermee wordt de levensduur van het HEPA filter verlengd.
  • HEPA filter, deze verwijdert minimaal 99.97% van fijnstofdeeltjes van 0.3 micrometer. Deze grootte van fijnstofdeeltjes staat bekend als de Most Penetrating Particle Size (MPPS) ofwel de moeilijkst te filteren deeltjesgrootte, grotere zowel als kleinere stofdeeltjes zijn eenvoudiger te filteren dan deze fijnstofdeeltjes.Onder fijnstof worden stofdeeltjes kleiner dan 10 micrometer gerekend, een micrometer is éénduizendste deel van een millimeter.
  • Actieve kool filter, actieve kool is een speciaal behandelde koolstof die de eigenschap heeft allerlei stoffen aan zich te kunnen binden. Een actieve kool filter is een honingraatstructuur waarin honderden losse bolletjes actieve kool opgesloten zitten. Actieve kool is een sterk absorptiemiddel. Actieve kool kenmerkt zich door het zeer grote oppervlak, een gram vaste stof kan een oppervlak hebben van enkele honderden vierkante meters. Hierdoor is het in staat verschillende schadelijke stoffen aan zich te binden, en  is het actieve kool filter effectief tegen vluchtige organische stoffen, sigarettenrook en onaangename luchtjes.

PureAirPro

Beschikbaarheid:
Momenteel niet leverbaar
€ 129,00 € 106,61
- +