Luchtreinigers voor professioneel gebruik

Mocht u door het grote aanbod luchtreinigers en de vele informatiebronnen geen idee hebben welk model luchtreiniger het meest geschikt is voor uw toepassing, neemt u dan gerust contact met ons op zodat wij u persoonlijk kunnen adviseren.

Ook voor professionele toepassingen zoals in horeca, kantoren of medische faciliteiten waar mogelijk in meerdere ruimten luchtbehandeling gewenst is, geven wij graag advies op maat en kunnen wij een passende offerte opstellen. Ons brede programma maakt mogelijk dat wij voor alle gangbare toepassingen een oplossing kunnen bieden.

Voor gebruik in kantoorruimten kijkt u hier, het overgrote deel van de Aerial luchtreinigers zijn ontwikkeld voor mobiele inzet binnen bijv. de bouw. De PureAirPro 1200 ziet u terug in werkplaatsen, laboratoria, productiefaciliteiten en andere ruimten waar de lucht snel en effectief gezuiverd dient te worden van partikels, allergenen, vluchtige stoffen, gassen en geuren.

In overleg is het tevens mogelijk dat wij ter plekke de kwaliteit van de lucht meten, onze fijnstofmeter is in staat fijnstof tot 0.3 micrometer (duizendste van een millimeter), formaldehyde, CO2, luchtvochtigheid en positieve/negatieve ionen te meten. Hiermee kunnen wij de effectiviteit van onze producten testen en aantonen. 

Klik op de afbeeldingen voor een grotere weergave.
  Fijnstofmeting luchtreinigerFijnstofmeting luchtreinigerFijnstofmeting luchtreinigerFijnstofmeting luchtreiniger

 

Zie hier ons keuzehulp assortiment speciaal voor warenhuizen.