Hybride filter Philips FY2180/30 van PureAirParts

Dit cilindervormige hybride filter Philips FY2180/30 is geschikt voor Philips luchtreinigers en combineert compacte afmetingen met een maximaal groot filteroppervlakte.

Het Philips FY2180/30 filter bestaat uit:

 • Voorfilter, dit filter is reinigbaar en filtert grote partikels zoals pluizen, pollen en stof, hiermee worden de achterliggende filters beschermd en de levensduur verlengd
 • Actieve koolstoffilter, dit filter absorbeert geuren, gassen en vluchtige stoffen, actieve kool is vooral effectief in het verwijderen van vluchtige organische stoffen zoals benzeen, formaldehyde en tolueen, die vaak in onze huizen en kantoren worden aangetroffen vanwege verf, meubels, tapijten en andere materialen. Door deze stoffen uit de lucht te verwijderen, kan actieve kool helpen de luchtkwaliteit te verbeteren en de gezondheid van bewoners te beschermen.
 • HEPA filter, dit filter is ontwikkeld voor de kleinste fijnstofpartikels. De meest moeilijk te filteren partikelgrootte is 0,3 micrometer (PM0.3) en een H13 filter zoals deze zuivert 99,97% van deze fijnstofpartikels uit de lucht. De filtereffectiviteit tegen zowel grotere als kleinere partikels is groter. Hiermee is het HEPA filter effectief tegen allergenen, micro-organismen, fijnstof en ziektekiemen.
Philips FY2180/30 filter geschikt voor:
 • Philips AC2936/13
 • Philips AC2939/10

Philips artikelnummer: FY2180/30
EAN nummer van het Philips FY2180/30 filter: 8710103929192

 

Philips FY0194/30 van PureAirParts

Beschikbaarheid:
Direct leverbaar
€ 54,95 € 45,41
- +

Waarom dit product

 • Hybride filter voor Philips luchtreinigers
 • H13 HEPA met 99.97% filtratie van fijnstof
 • Actieve kool filter tegen geuren, gassen en vluchtige stoffen
 • Philips FY2180/30 alternatief

Toepasbaar in:

 • Philips AC2936/13
 • Philips AC2939/10

Specificaties

Specificaties
Gewicht (kg) 0,50
Luchtreinigingselementen Voorfilter, H13 HEPA-filter, Actieve kool filter
Levensduur luchtreinigingselementen 1 jaar, afhankelijk van de omstandigheden

File Downloads

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hybride filter Philips FY2180/30 van PureAirParts
Uw waardering
Gerelateerde producten

FAQ

Klantvragen
Wat is actieve kool?
Actieve kool is speciaal behandelde koolstof die de eigenschap heeft allerlei stoffen aan zich te kunnen binden, voor verdere info hierover meer op onze site.
Wat is een custom filter?
De Coway AP-1007EH, AP-1008DH en AP-0807DH kunnen worden voorzien van filters die speciaal ontwikkeld zijn voor specifieke toepassingen, deze filters verhogen de effectiviteit van de luchtreiniger tegen specifieke klachten of bedreigingen voor de gezondheid. De filters werken in combinatie met de toegepaste voor-, actieve kool- en HEPA filters.
Wat is een HEPA filter?
Een HEPA filter is een filter dat bestaat uit een mat met in willekeurige richting liggende polypropeen/glasfiber vezels. HEPA staat voor High Efficiency Particulate Air.
Wat is de levensduur van luchtfilters?
De levensduur van luchtfilters is afhankelijk van de hoeveelheid vervuiling in de te reinigen lucht, dus een exacte levensduur is niet van te voren vast te stellen. Als de filtereffectiviteit met de helft is afgenomen, is het aan te raden het filter te vervangen, voor de meeste toestellen HEPA filter is dit gemiddeld één jaar bij continu gebruik. De actieve kool filters en custom filters voor specifieke toepassingen hebben een gemiddelde levensduur van half jaar.