Hybride filter Philips FY0293/30 van PureAirParts

Dit cilindervormige Hybride filter Philips FY0293/30 van PureAirParts combineert compacte afmetingen met een maximaal groot filteroppervlakte.

Het Hybride filter Philips FY0293/30 van PureAirParts bestaat uit:

 • Voorfilter om de grote stofpartikelen op te vangen en de achterliggende filters te beschermen
 • Actieve kool filter om geuren, gassen en vluchtige stoffen te absorberen, actieve kool is vooral effectief bij het verwijderen van vluchtige organische stoffen, zoals benzeen, formaldehyde en tolueen, die vaak in onze huizen en kantoren voorkomen als gevolg van verf, meubels, tapijten en andere materialen. Door deze stoffen uit de lucht te verwijderen, kan actieve kool helpen om de luchtkwaliteit te verbeteren en de gezondheid van de bewoners te beschermen.
 • HEPA filter tegen (fijn)stofpartikels, Een HEPA-filter, oftewel High-Efficiency Particulate Air-filter, zuivert de lucht door kleine deeltjes en verontreinigingen uit de lucht te filteren. Dit type filter is ontworpen om deeltjes zo klein als 0,3 micron uit de lucht te halen, waardoor het effectief is bij het verwijderen van stof, pollen, schimmels, bacteriën en virussen.
Philips FY0293/30 filter geschikt voor:
 • Philips AC0830/10 luchtreiniger
 • Philips AC0820/10 luchtreiniger
 • Philips AC0819/10 luchtreiniger

Philips artikelnummer: FY0293/30
EAN nummer van het Philips FY0293/30 filter: 8710103954163

 

Hybride filter Philips FY0293/30 van PureAirParts

Beschikbaarheid:
Direct leverbaar
€ 34,95 € 28,88
- +

Waarom dit product

 • Vervangingsfilter voor Philips 800-serie luchtreinigers
 • H13 HEPA met 99.97% filtratie van fijnstof
 • Actieve kool filter tegen geuren, gassen en vluchtige stoffen
 • Philips FY0293/30 alternatief

Toepasbaar in:

 • Philips AC0830/10 luchtreiniger
 • Philips AC0820/10 luchtreiniger
 • Philips AC0819/10 luchtreiniger

Specificaties

Specificaties
Gewicht (kg) 0,50
Luchtreinigingselementen Voorfilter, H13 HEPA-filter, Actieve kool filter
Levensduur luchtreinigingselementen 1 jaar, afhankelijk van de omstandigheden

File Downloads

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hybride filter Philips FY0293/30 van PureAirParts
Uw waardering
Gerelateerde producten

FAQ

Klantvragen
Wat is actieve kool?
Actieve kool is speciaal behandelde koolstof die de eigenschap heeft allerlei stoffen aan zich te kunnen binden, voor verdere info hierover meer op onze site.
Wat is een custom filter?
De Coway AP-1007EH, AP-1008DH en AP-0807DH kunnen worden voorzien van filters die speciaal ontwikkeld zijn voor specifieke toepassingen, deze filters verhogen de effectiviteit van de luchtreiniger tegen specifieke klachten of bedreigingen voor de gezondheid. De filters werken in combinatie met de toegepaste voor-, actieve kool- en HEPA filters.
Wat is een HEPA filter?
Een HEPA filter is een filter dat bestaat uit een mat met in willekeurige richting liggende polypropeen/glasfiber vezels. HEPA staat voor High Efficiency Particulate Air.
Wat is de levensduur van luchtfilters?
De levensduur van luchtfilters is afhankelijk van de hoeveelheid vervuiling in de te reinigen lucht, dus een exacte levensduur is niet van te voren vast te stellen. Als de filtereffectiviteit met de helft is afgenomen, is het aan te raden het filter te vervangen, voor de meeste toestellen HEPA filter is dit gemiddeld één jaar bij continu gebruik. De actieve kool filters en custom filters voor specifieke toepassingen hebben een gemiddelde levensduur van half jaar.