UV-watersterilisatiesysteem PureAirPro FOG 50

Desinfectie van water voor hygiënische luchtbevochtiging

Het UV-watersterilisatiesysteem ontwikkeld door Itec voor de PureAirPro FOG 50 doodt de micro-organismen zoals bacteriën in het water, al het te verdampen water wordt op weg van de tank naar de vernevelaar blootgesteld aan het UV-licht en wordt hierdoor gesteriliseerd.

Dit systeem is bij de PureAirPro FOG 50 te bestellen, en wordt gemonteerd op de FOG 50 vernevelaar.

Het is separaat in- en uit te schakelen, en wordt op het frame van de FOG 50 gemonteerd, het te vernevelen water wordt door de lamp heen naar boven gebracht. Op deze manier wordt het water dusdanig blootgesteld aan het UV licht dat het hierna steriel de lamp verlaat.

Het is te adviseren dit systeem toe te passen bij toepassingen waar de FOG 50 een ruimte waarin mensen permanent aanwezig zijn, hiermee is een hygiënische werking van de luchtbevochtiger gewaarborgd, en wordt de verspreiding van bacteriën zoals Legionella voorkomen.

€ 422,29 € 349,00
In bestelling
Incl. BTW
Excl. BTW
- +
Specificaties
Specificaties
Gewicht (kg) 1
Geschikt voor PureAirPro FOG 50
Luchtreinigingselementen UV-C lamp
Levensduur luchtreinigingselementen +/- 8.000 uur
Voltage 220V / 50Hz
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:UV-watersterilisatiesysteem PureAirPro FOG 50
Uw waardering
(4)
Customer Questions
Wat is actieve kool?
Actieve kool is speciaal behandelde koolstof die de eigenschap heeft allerlei stoffen aan zich te kunnen binden, voor verdere info hierover meer op onze site.
Wat is een custom filter?
De Coway AP-1007EH, AP-1008DH en AP-0807DH kunnen worden voorzien van filters die speciaal ontwikkeld zijn voor specifieke toepassingen, deze filters verhogen de effectiviteit van de luchtreiniger tegen specifieke klachten of bedreigingen voor de gezondheid. De filters werken in combinatie met de toegepaste voor-, actieve kool- en HEPA filters.
Waar moet ik de luchtreiniger plaatsen?
Waar u uw luchtreiniger plaatst is essentieel om de werking van de luchtreiniger te optimaliseren. Het aan te raden deze zo centraal mogelijk in een ruimte te plaatsen, niet in hoeken of verstopt achter andere objecten. Met name Coway heeft mede om deze reden een grote nadruk op design gelegd zodat de luchtreiniger goed in elk interieur te integreren is. Coway producten wonnen reeds diverse Design Awards, zoals de Red Dot Award, IDEA, en IF design Award.
Worden geuren effectief verwijderd?
Ja een fotokatalytische luchtreiniger zal geuren effectief en blijvend afbreken.
Did you find what you were looking for?