Waterontharder voor luchtbevochtigers

Antikalk filter voor luchtbevochtigers

Deze ontharders/antikalkfilters kunnen eenvoudig geïnstalleerd worden en zijn bijzonder effectief in het verwijderen van de kalkdeeltjes in het water en voorkomen hiermee de neerslag van witte stof in de ruimte.

Met name bij luchtbevochtigers met een hoge capaciteit kan dit een probleem zijn, deze filters zorgen er voor dat alleen het pure water wordt verneveld.

Kalkaanslag is de grootste vijand van betrouwbare werking van een luchtbevochtiger, hiermee zijn deze mineralen uit het water te filteren om een luchtbevochtiger met een minimum aan onderhoud te laten functioneren. Dit is ook zeer nuttig als de luchtbevochtiger is opgehangen en niet continu bereikbaar is voor controle of reiniging.

Het filter kan via PE slangen in de watertoevoer worden aangesloten en kan voor elke luchtbevochtiger die op deze manier van water voorzien wordt gebruikt worden.

De 50 liter versie van het filter is voorzien van ca. 22 kg hars, de 25 liter versie is voorzien van ca. 11 kg hars. De levensduur van de hars is afhankelijk van de capaciteit van de luchtbevochtiger en van de hardheid van het water, een ruwe indicatie is wel te geven:

  • 25 liter versie: 3.000 liter
  • 50 liter versie: 5.500-6.000 liter

De hars voor navulling is hier te vinden.

 

Hale professionele luchtbehandeling

v.a. € 422,29 € 349,00
Direct leverbaar
Incl. BTW
Excl. BTW
- +
Specificaties
Specificaties
Inhoud (L) 25L / 50L
Luchtreinigingselementen Hars, Antikalk filter
Levensduur luchtreinigingselementen 25L versie: CA 3.000L / 50L versie: CA 5.500L Afhankelijk van waterhardheid
Verbruiksartikelen Anti-kalk
Voltage 220V / 50Hz
Meegeleverde toebehoren Push-fit aansluitingen
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Waterontharder voor luchtbevochtigers
Uw waardering
(4)
Customer Questions
Wat is een custom filter?
De Coway AP-1007EH, AP-1008DH en AP-0807DH kunnen worden voorzien van filters die speciaal ontwikkeld zijn voor specifieke toepassingen, deze filters verhogen de effectiviteit van de luchtreiniger tegen specifieke klachten of bedreigingen voor de gezondheid. De filters werken in combinatie met de toegepaste voor-, actieve kool- en HEPA filters.
Hebben jullie ook een showroom?
Jazeker! Bel of mail gerust om een afspraak te maken.
Wat is een hygrostaat?
Een hygrostaat is voor een luchtontvochtiger wat een thermostaat is voor centrale verwarming.
Wat is een HEPA filter?
Een HEPA filter is een filter dat bestaat uit een mat met in willekeurige richting liggende polypropeen/glasfiber vezels. HEPA staat voor High Efficiency Particulate Air.
Please, mind that only logged in users can submit questions