Water afvoerslang voor ontvochtigers

Als een ontvochtiger ingezet wordt op plaatsen waar de watertank niet regelmatig geleegd kan worden is het handig om het gecondenseerde water via een slang af te voeren. Bijna alle ontvochtigers hebben tegenwoordig een slangaansluiting en over het algemeen heeft deze een binnendiameter van 6, 8, 10 of 12mm.

Deze slang is geschikt voor de deze toepassing, de slang is beschikbaar met een binnendiameter van 6, 8, 10 of 12 millimeter, soms kan het zijn dat de slang wat moeilijk over de aansluiting te schuiven is, door het uiteinde van de slang voorzichtig wat te verhitten wordt dit een stuk eenvoudiger.

De Mitsubishi, Stadler Form en Aerial ontvochtigers hebben een slangaansluiting van 12 millimeter, de Itec PD8 en Meaco ontvochtigers hebben een diameter van 8 millimeter.

De waterpomp voor ontvochtigers heeft een afvoer met een diameter van 6 millimeter.

U kunt de slang per meter bestellen, als u in de winkelwagen bij "aantal" bijvoorbeeld 3 invult ontvangt u een slang van 3 meter lengte

 

Aerial klimaatbeheersing

v.a. € 1,75 € 1,45
Direct leverbaar
Incl. BTW
Excl. BTW
- +
Specificaties
Afmetingen Binnendiameter van 6, 8, 10 of 12 mm
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Water afvoerslang voor ontvochtigers
Uw waardering
Customer Questions
Wat is actieve kool?
Actieve kool is speciaal behandelde koolstof die de eigenschap heeft allerlei stoffen aan zich te kunnen binden, voor verdere info hierover meer op onze site.
Wat is een custom filter?
De Coway AP-1007EH, AP-1008DH en AP-0807DH kunnen worden voorzien van filters die speciaal ontwikkeld zijn voor specifieke toepassingen, deze filters verhogen de effectiviteit van de luchtreiniger tegen specifieke klachten of bedreigingen voor de gezondheid. De filters werken in combinatie met de toegepaste voor-, actieve kool- en HEPA filters.
Wat is een HEPA filter?
Een HEPA filter is een filter dat bestaat uit een mat met in willekeurige richting liggende polypropeen/glasfiber vezels. HEPA staat voor High Efficiency Particulate Air.
Wat is de levensduur van luchtfilters?
De levensduur van luchtfilters is afhankelijk van de hoeveelheid vervuiling in de te reinigen lucht, dus een exacte levensduur is niet van te voren vast te stellen. Als de filtereffectiviteit met de helft is afgenomen, is het aan te raden het filter te vervangen, voor de meeste toestellen HEPA filter is dit gemiddeld één jaar bij continu gebruik. De actieve kool filters en custom filters voor specifieke toepassingen hebben een gemiddelde levensduur van half jaar.
Please, mind that only logged in users can submit questions