Opvoerpomp t.b.v. ontvochtigers

Om water naar boven weg te pompen voor meer vrijheid van plaatsing van de ontvochtiger

De condenswaterpomp geeft u meer vrijheid bij het plaatsen van een ontvochtiger, het door de ontvochtiger geproduceerde water kan hiermee ook naar boven weggepompt worden.

Door een ontvochtiger en deze waterpomp te combineren creëert u een installatie die bijvoorbeeld een vochtige kelder droog houdt terwijl u er niet tot nauwelijks omkijken naar hebt. 

Deze pomp is zeer eenvoudig te gebruiken en kan in een watertank worden geplaatst maar ook los van het toestel worden gebruikt waarbij het water vanuit het toestel via een slangetje in de pomp terechtkomt waar het vervolgens via een langere slang (6mm binnenmaat) naar boven kan worden gepompt. Het ontwerp van de pomp staat ook toe dat deze aan de wand wordt gemonteerd voor vaste plaatsing.

De pomp kan tot 35 liter per uur pompen en het water meerdere verdiepingen omhoog pompen.

Let op; mocht u de pomp in combinatie met een ontvochtiger bestellen zorg dan dat u een slang voor de waterafvoer van de ontvochtiger naar de pomp heeft zowel als een slang van 6mm binnenmaat van de waterpomp waar u het water naar toe wilt voeren. Alleen bij de Aerial ontvochtigers is de watertank groot genoeg om de pomp in zijn geheel te bevatten waarbij geen slang van de ontvochtiger naar de pomp nodig is.

€ 99,00 € 81,82
Direct leverbaar
Incl. BTW
Excl. BTW
- +
Specificaties
Specificaties
Gewicht (kg) 1
Diameter 8 mm
Afmetingen 69 x 210 x 89 mm
Geschikt voor Meaco, Blaupunkt, Gree Daisy, Aerial
Inhoud (L) 0.24 L
Pompcapaciteit 35 L / per uur
Opwaartse pomp capaciteit 15 m
Geluidsniveau 35 dB
Voltage 220V / 50Hz
Garantie 2 Jaar
Gerelateerde producten
Meer keuzes:
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Opvoerpomp t.b.v. ontvochtigers
Uw waardering
(4)
Customer Questions
Wat is actieve kool?
Actieve kool is speciaal behandelde koolstof die de eigenschap heeft allerlei stoffen aan zich te kunnen binden, voor verdere info hierover meer op onze site.
Wat is een custom filter?
De Coway AP-1007EH, AP-1008DH en AP-0807DH kunnen worden voorzien van filters die speciaal ontwikkeld zijn voor specifieke toepassingen, deze filters verhogen de effectiviteit van de luchtreiniger tegen specifieke klachten of bedreigingen voor de gezondheid. De filters werken in combinatie met de toegepaste voor-, actieve kool- en HEPA filters.
Wat is een HEPA filter?
Een HEPA filter is een filter dat bestaat uit een mat met in willekeurige richting liggende polypropeen/glasfiber vezels. HEPA staat voor High Efficiency Particulate Air.
Wat is de levensduur van luchtfilters?
De levensduur van luchtfilters is afhankelijk van de hoeveelheid vervuiling in de te reinigen lucht, dus een exacte levensduur is niet van te voren vast te stellen. Als de filtereffectiviteit met de helft is afgenomen, is het aan te raden het filter te vervangen, voor de meeste toestellen HEPA filter is dit gemiddeld één jaar bij continu gebruik. De actieve kool filters en custom filters voor specifieke toepassingen hebben een gemiddelde levensduur van half jaar.
Did you find what you were looking for?