Opvoerpomp t.b.v. ontvochtigers

Om water naar boven weg te pompen voor meer vrijheid van plaatsing van de ontvochtiger

De condenswaterpomp geeft u meer vrijheid bij het plaatsen van een ontvochtiger, het door de ontvochtiger geproduceerde water kan hiermee ook naar boven weggepompt worden.

Door een ontvochtiger en deze waterpomp te combineren creëert u een installatie die bijvoorbeeld een vochtige kelder droog houdt terwijl u er niet tot nauwelijks omkijken naar hebt. 

Deze pomp is zeer eenvoudig te gebruiken en kan in een watertank worden geplaatst maar ook los van het toestel worden gebruikt waarbij het water vanuit het toestel via een slangetje in de pomp terechtkomt waar het vervolgens via een langere slang (6mm binnenmaat) naar boven kan worden gepompt. Het ontwerp van de pomp staat ook toe dat deze aan de wand wordt gemonteerd voor vaste plaatsing.

De pomp kan tot 35 liter per uur pompen en het water meerdere verdiepingen omhoog pompen.

Wij voeren tevens een programma ontvochtigers met ingebouwde pomp, bekijk hier alle ontvochtigers met afvoerpomp voor condenswater.

Let op; mocht u de pomp in combinatie met een ontvochtiger bestellen zorg dan dat u een slang voor de waterafvoer van de ontvochtiger naar de pomp heeft zowel als een slang van 6mm binnenmaat van de waterpomp waar u het water naar toe wilt voeren. Alleen bij de Aerial ontvochtigers is de watertank groot genoeg om de pomp in zijn geheel te bevatten waarbij geen slang van de ontvochtiger naar de pomp nodig is.

Beschikbaarheid:
Op voorraad
€ 99,00 € 81,82
- +
Gerelateerde producten