Watertoevoer aansluitset Airtek PCMH45 DW / HALE 45DW

Met deze aanluitset is de Airtek/HALE PCMH45DW snel en eenvoudig aan de waterleiding aan te sluiten. De set is geschikt voor de gangbare 3/4" waterkranen zoals deze gebruikt worden voor vaatwassers en wasmachines.

De set bestaat uit twee aansluitstukken; eentje voor aan de luchtbevochtiger en eentje voor aan de waterkraan, de slang is met een zogenaamde push-fit koppeling in het aansluitstuk te steken, hiervoor is geen gereedschap nodig. De slang is ook weer eenvoudig te verwijderen door het kraagje van de push-fit koppeling in te drukken en de slang er uit te trekken.

De slang is 10 meter lang en kan nadat deze op de gewenste lengte is geknipt gewoon weer in de push-fit koppeling gedrukt worden.

Voor aansluiting aan de luchtbevochtiger is dit verloopstuk noodzakelijk, deze wordt standaard geleverd met de luchtbevochtiger.

 

Hale professionele luchtbehandeling

€ 29,50 € 24,38
Direct leverbaar
Incl. BTW
Excl. BTW
- +
Specificaties
Gewicht (kg) 0,50
Diameter 6 mm
Afmetingen 3/4"
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Watertoevoer aansluitset Airtek PCMH45 DW / HALE 45DW
Uw waardering
Customer Questions
Wat is actieve kool?
Actieve kool is speciaal behandelde koolstof die de eigenschap heeft allerlei stoffen aan zich te kunnen binden, voor verdere info hierover meer op onze site.
Wat is een custom filter?
De Coway AP-1007EH, AP-1008DH en AP-0807DH kunnen worden voorzien van filters die speciaal ontwikkeld zijn voor specifieke toepassingen, deze filters verhogen de effectiviteit van de luchtreiniger tegen specifieke klachten of bedreigingen voor de gezondheid. De filters werken in combinatie met de toegepaste voor-, actieve kool- en HEPA filters.
Wat is een HEPA filter?
Een HEPA filter is een filter dat bestaat uit een mat met in willekeurige richting liggende polypropeen/glasfiber vezels. HEPA staat voor High Efficiency Particulate Air.
Wat is de levensduur van luchtfilters?
De levensduur van luchtfilters is afhankelijk van de hoeveelheid vervuiling in de te reinigen lucht, dus een exacte levensduur is niet van te voren vast te stellen. Als de filtereffectiviteit met de helft is afgenomen, is het aan te raden het filter te vervangen, voor de meeste toestellen HEPA filter is dit gemiddeld één jaar bij continu gebruik. De actieve kool filters en custom filters voor specifieke toepassingen hebben een gemiddelde levensduur van half jaar.
Please, mind that only logged in users can submit questions