Combinatie filter Airbi Guard Luchtreiniger

Airbi Guard luchtreiniger 3 in 1 filter

Het 3 in 1 vervanging filter voor de Airbi Guard luchtreiniger is voorzien van een voorfilter, carbon filter en een H13 HEPA filter.

  1. Voorfilter - heeft als hoofdfunctie het opvangen van de grotere stofdelen als haren en stof pluizen. Dit zal de levensduur van de overige filters verlengen. Het voorfilter kan schoongemaakt worden met de stofzuiger.
  2. Carbon filter - absorbeert een brede hoeveelheid van vluchtige gassen en luchten zoals bijv. formaldehyde. Deze kleurloze en geurloze gas wordt vaak gezien als één van de meest gevaarlijke substanties voor binnenhuis, dit omdat het een irriterende werking heeft op de luchtwegen en de ogen.
  3. H13 HEPA filter - vanger van stofdelen tot 0.1 µm kan opvangen met een effectiviteit van 99.95%. Het verwijderd stof, pollen, rook, allergenen en schimmelsporen.

 

Airbi Luchtreiniging

€ 27,00 € 22,31
Direct leverbaar
Incl. BTW
Excl. BTW
- +
Specificaties
Specificaties
Gewicht (kg) 0,43
Afmetingen 165 x 165 x 220 mm
Luchtreinigingselementen Voorfilter, H13 HEPA-filter, Carbon filter
Voltage 220V / 50Hz
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Combinatie filter Airbi Guard Luchtreiniger
Uw waardering
(4)
Customer Questions
Wat is een custom filter?
De Coway AP-1007EH, AP-1008DH en AP-0807DH kunnen worden voorzien van filters die speciaal ontwikkeld zijn voor specifieke toepassingen, deze filters verhogen de effectiviteit van de luchtreiniger tegen specifieke klachten of bedreigingen voor de gezondheid. De filters werken in combinatie met de toegepaste voor-, actieve kool- en HEPA filters.
Kan ik een luchtreiniger de hele dag aan laten staan?
Ja, u kunt een luchtreiniger de hele dag aan laten staan. Alle consumenten luchtreinigers in ons assortiment passen zich aan de omstandigheden aan. De werking van de luchtreiniger wordt aangepast aan de kwaliteit van de lucht door middel van stof- en gassensoren. Bent u bijvoorbeeld aan het koken, kijk dan niet raar op als de luchtreiniger en hogere werkingsstand kiest. Een lichtsensor meet de hoeveelheid licht, hierdoor wordt ’s nachts automatisch de “silent” werking gekozen, waarbij alleen voor lage ventilatorsnelheden wordt gekozen voor stille werking en alle functieverlichting op het toestel wordt uitgeschakeld.
Wat is een HEPA filter?
Een HEPA filter is een filter dat bestaat uit een mat met in willekeurige richting liggende polypropeen/glasfiber vezels. HEPA staat voor High Efficiency Particulate Air.
Wat is de levensduur van luchtfilters?
De levensduur van luchtfilters is afhankelijk van de hoeveelheid vervuiling in de te reinigen lucht, dus een exacte levensduur is niet van te voren vast te stellen. Als de filtereffectiviteit met de helft is afgenomen, is het aan te raden het filter te vervangen, voor de meeste toestellen HEPA filter is dit gemiddeld één jaar bij continu gebruik. De actieve kool filters en custom filters voor specifieke toepassingen hebben een gemiddelde levensduur van half jaar.
Please, mind that only logged in users can submit questions