De nieuwe Airbi Guard luchtreiniger is een echte beschermer van schadelijke luchtledige deeltjes en substanties. Het drie-staps filtratie systeem bevat een H13 classe HEPA filter, deze verwijderd 99.95% van alle bacteriën, virussen, pollen, stof, huisstofmijt en andere allergenen. Het zeer effectieve carbon filter vangt vluchtige gassen en luchtjes. Verder is de Guard voorzien van een voorfilter om de grote onreinheden zoals haren en grove stofdelen te filteren.

 

Airbi Luchtreiniging

Beschikbaarheid:
Direct leverbaar
€ 174,95 € 144,59
- +

Waarom dit product

  • Luchtkwaliteit sensor
  • Luchtkwaliteit indicator
  • Filter vervanging controle systeem
  • 3 werkingsmodi
  • Dimbaar display
  • Timer functie
  • Compact en licht gewicht
  • Stille werking
  • Geschikt voor ruimten tot ca. 16m² (meer informatie)

Gebruikersvriendelijkheid en het display

De gebruikersvriendelijkheid zit hem in de simpele en overzichtelijke display en functie knoppen. Het toestel heeft drie verschillende werkingsmodus. Laag, hoog en een automatische functie. Wanneer het toestel op automatisch staat zal deze tussen drie ventilator snelheden wisselen. Wanneer het display blauw is staat het in lage werkingsmodus, hierbij zal er een minimale hoeveelheid geluid geproduceerd worden, is het display geel dan heeft de ventilator een gemiddelde snelheid en bij rood draat de Guard op volle touren. Dankzij de sensoren kan de Guard zelf bepalen welke stand er nodig is. De manuele modus komt vooral van pas wanneer u het toestel langdurig aan wil hebben staan (ook als u niet thuis bent) of tijdens het kijken, hierbij komen namelijk continue vluchtige gassen vrij (hoge vervuiling) en dan is de manuele hoge werkingstand uitermate geschikt. Verder is het display te dimmen of geheel uit te schakelen.

Timer functie

De timer functie is een uitermate handige functie voor tijdens het slapen gaan of wanneer u een dag weg gaat. Deze is in te stellen op 2, 4 en 8 uur. Wanneer deze actief is zal het toestel zichzelf uitschakelen zodra de ingevoerde tijd is verstreken.

Design

De Guard is designed met ruimte besparing in gedachte. Om deze reden is het bijzonder geschikt voor de kleinere ruimtes (Tot 16m²), zoals bijvoorbeeld de slaapkamer en/of keuken. Het gewicht van 2 kg en het kleine formaat maakt de guard makkelijk te verplaatsen.

 

Beschikbaarheid:
Direct leverbaar
Specificaties
Gewicht (kg) 2
Afmetingen 195 x 195 x 388 mm
Luchtreinigingselementen Voorfilter, H13 HEPA-filter, Carbon filter
Levensduur luchtreinigingselementen tot ca. 1 jaar, afhankelijk van de omstandigheden
Automatische werking Ja
Luchtbevochtigingsfunctie Nee
Werkingsstanden 3
WiFi connected Nee
Geschikt voor 16 m²
Geschikt voor ruimten tot ca. 16 m²
Luchtdoorvoer per uur 120 m³ / uur
Lengte stroomkabel 1.5 m
Stroomverbruik < 23 W
Voltage 220 - 240 V
Geluidsniveau 30-53 dB
Certificatie CE
Garantie 2 Jaar
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Airbi Guard Luchtreiniger
Uw waardering

Gerelateerde producten

Klantvragen
Hoe werkt een luchtreiniger?
Een luchtreiniger werkt door middel van luchtverplaatsing, filtratie en UV licht.
Waar luchtreiniger plaatsen?
Een luchtreiniger plaats je (waar mogelijk) bij de bron van vervuiling. Dicht bij de bron van vervuiling is uiteraard een uitermate geschikte plek voor reiniging.
Wat is de beste luchtreiniger voor in huis?
De beste luchtreiniger voor in huis is een luchtreiniger die zo volledig mogelijk (wat filters betreft) is uitgerust en is voorzien van voldoende capaciteit voor de ruimte waar het toestel in komt te staan.
Wat is de beste luchtreiniger?
De beste luchtreiniger is de luchtreiniger die het beste op uw situatie afgestemd is, welke dat is zoeken wij graag met u uit!
U moet ingelogd zijn om vragen te kunnen stellen.
pdf
(Grootte: 400.3 KB)
pdf
(Grootte: 481.3 KB)

Gerelateerde producten