Airbi Guard Luchtreiniger

De Airbi Gaurd Luchtreiniger met drie-staps filtratie systeem

De nieuwe Airbi Guard luchtreiniger is een echte beschermer van schadelijke luchtledige deeltjes en substanties. Het drie-staps filtratie systeem bevat een H13 classe HEPA filter, deze verwijderd 99.95% van alle bacteriën, virussen, pollen, stof, huisstofmijt en andere allergenen. Het zeer effectieve carbon filter vangt vluchtige gassen en luchtjes. Verder is de Guard voorzien van een voorfilter om de grote onreinheden zoals haren en grove stofdelen te filteren.

Gebruikersvriendelijkheid en het display

De gebruikersvriendelijkheid zit hem in de simpele en overzichtelijke display en functie knoppen. Het toestel heeft drie verschillende werkingsmodus. Laag, hoog en een automatische functie. Wanneer het toestel op automatisch staat zal deze tussen drie ventilator snelheden wisselen. Wanneer het display blauw is staat het in lage werkingsmodus, hierbij zal er een minimale hoeveelheid geluid geproduceerd worden, is het display geel dan heeft de ventilator een gemiddelde snelheid en bij rood draat de Guard op volle touren. Dankzij de sensoren kan de Guard zelf bepalen welke stand er nodig is. De manuele modus komt vooral van pas wanneer u het toestel langdurig aan wil hebben staan (ook als u niet thuis bent) of tijdens het kijken, hierbij komen namelijk continue vluchtige gassen vrij (hoge vervuiling) en dan is de manuele hoge werkingstand uitermate geschikt. Verder is het display te dimmen of geheel uit te schakelen.

Timer functie

De timer functie is een uitermate handige functie voor tijdens het slapen gaan of wanneer u een dag weg gaat. Deze is in te stellen op 2, 4 en 8 uur. Wanneer deze actief is zal het toestel zichzelf uitschakelen zodra de ingevoerde tijd is verstreken.

Design

De Guard is designed met ruimte besparing in gedachte. Om deze reden is het bijzonder geschikt voor de kleinere ruimtes (Tot 16m²), zoals bijvoorbeeld de slaapkamer en/of keuken. Het gewicht van 2 kg en het kleine formaat maakt de guard makkelijk te verplaatsen.

 

Airbi Luchtreiniging

€ 174,95 € 144,59
Direct leverbaar
Incl. BTW en verzending
Prijs excl. BTW & incl. verzending
- +

Waarom dit product

  • Luchtkwaliteit sensor
  • Luchtkwaliteit indicator
  • Filter vervanging controle systeem
  • 3 werkingsmodi
  • Dimbaar display
  • Timer functie
  • Compact en licht gewicht
  • Stille werking
Specificaties
Specificaties
Gewicht 2
Automatische werking Ja
Lengte stroomkabel 1.5 m
Levensduur luchtreinigingselementen tot ca. 1 jaar, afhankelijk van de omstandigheden
Voltage 220 - 240 V
Stroomverbruik < 23 Watt
Afmetingen (mm, HxBxD) 195 x 195 x 388 mm
Garantie 2 Jaar
Geluidsniveau 30-53 dB
Geschikt voor ruimten tot ca. 16 m²
Gerelateerde producten
Meer keuzes:
Downloads 2
pdf
(Grootte: 400.3 KB)
pdf
(Grootte: 481.3 KB)
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Airbi Guard Luchtreiniger
Uw waardering