Duux Motion luchtwasser

Compacte en stille luchtwasser zonder vervangingsfilters

De Duux Motion Luchtwasser is een fraaie en eenvoudig te gebruiken oplossing voor een gezondere en comfortabelere leefomgeving. Dit geavanceerde apparaat combineert twee essentiële functies in één, waardoor u kunt genieten van zuivere, bevochtigde lucht zonder gedoe.

Zuivering en Bevochtiging in één

De Duux Motion Luchtwasser is niet zomaar een luchtbevochtiger; het is een luchtreiniger en bevochtiger in één. Terwijl het zacht vocht aan de lucht toevoegt, vangt het tegelijkertijd stof, allergenen en andere onzuiverheden op voor een gezond en aangenaam binnenklimaat

Geen Kalk- of Stofverspreiding

De Duux Motion is ontworpen met uw welzijn in gedachten. Dankzij luchtbevochtiging via luchtwassing verspreidt de Duux Motion geen kalk of stof in uw ruimte. Dit betekent schone lucht, vrij van schadelijke deeltjes, zelfs als de luchtvochtigheid stijgt.

Lage Gebruikskosten

De Duux Motion Luchtwasser ontworpen met een laag stroomverbruik en heeft het minimale vervangingsonderdelen nodig. U bespaart niet alleen op uw energierekening, maar u hoeft zich ook geen zorgen te maken over frequente onderhoudskosten.

 

Duux

Beschikbaarheid:
Direct leverbaar
€ 149,00 € 123,14
- +

Waarom dit product

 • Geluidsarme en compacte luchtbevochtiger
 • Luchtwassing voor bevochtigende en luchtzuiverende werking
 • Geen verspreiding van kalk (witte stof)
 • Energiezuigig (maximaal 15 Watt)
 • Koolstoffilter tegen geuren en vluchtige stoffen
 • Automatisch en handmatig te bedienen
 • Waterreservoir 4 liter
 • Maximale bevochtiging 250 ml/uur
 • Geschikt voor ruimten tot ca. 30 m2 (meer informatie)

Overzicht van de eigenschappen van de Duux Motion

Duux Motion luchtwasser bevochtiger

 1. 2-in-1 Functionaliteit: Onze Motion Luchtwasser is zowel een luchtbevochtiger als een luchtreiniger. Het voegt vocht toe aan de lucht om droogheid te verminderen en verwijdert tegelijkertijd allergenen en stofdeeltjes voor een schonere en gezondere omgeving.

 2. Slimme Bediening: Dankzij het geïntegreerde LED-scherm en de handige afstandsbediening kunt u de luchtwasser eenvoudig aanpassen aan uw voorkeuren. Pas de luchtvochtigheid en ventilatorsnelheid aan met een druk op de knop.

 3. Stil en Efficiënt: De Duux Motion Luchtwasser is ontworpen om fluisterstil te werken, zodat u ongestoord kunt slapen of werken. Het efficiënte ontwerp zorgt ervoor dat u kunt genieten van schone lucht zonder veel energie te verbruiken.

 4. Elegant Design: Ons moderne en strakke ontwerp past naadloos in elk interieur. Het is een aanvulling op uw ruimte en voegt een vleugje elegantie toe aan uw huis.

 5. Geschikt voor Grote Ruimtes: De Duux Motion Luchtwasser is geschikt voor ruimtes tot wel [specificatie invullen] vierkante meter, waardoor het ideaal is voor woonkamers, slaapkamers, kantoren en meer.

Verbeter uw levenskwaliteit met de Duux Motion Luchtwasser. U verdient schone, frisse lucht in uw huis.

Beschikbaarheid:
Direct leverbaar
Gerelateerde producten