Duux Bright Smart luchtreiniger

Compacte smart luchtreiniger met hoogwaardige filterset

De Duux Bright Smart is compact en draagbaar maar de hoogwaardige filters en de slimme functionaliteit maken de Bright een effectieve en prettig te gebruiken luchtreiniger die effectief is tegen vele vervuilingen en in allerlei situaties ingezet kan worden.

Het compacte design en matte afwerking geeft de Duux Bright een hoogwaardige uitstraling zodat deze luchtreiniger in geen enkel interieur misstaat. De Bright is leverbaar in het wit en het zwart.

Hoogwaardige filterset

De in de Bright toegepaste filters zijn van dezelfde kwaliteit als die in de grotere toestellen worden gebruikt, het H13 HEPA filter zuivert minimaal 99,79% van de moeilijkst te filteren fijnstofpartikels en het actieve kool filter absorbeert geuren, gassen, dampen en vluchtige stoffen. Om de levensduur van deze filters te maximaliseren wordt er een reinigbaar voorfilter toegepast die de grotere stofdeeltjes uit de lucht zuivert zodat deze het HEPA en het actieve kool filter kunnen bereiken.

Eenvoudig te bedienen

De Duux Bright is voorzien van een luchtkwaliteitssensor waarmee het toestel verontreinigingen kan meten, in de automatische werkingsstand wordt de luchtzuiverende werking vanzelf aangepast aan de hand van de gemeten luchtkwaliteit.

De door de Bright Smart gemeten luchtkwaliteit is tevens in de app af te lezen, en in dezelfde app is de luchtreiniger tevens op afstand te bedienen zodat de Bright bijvoorbeeld onderweg naar huis in te schakelen is zodat de lucht actief gezuiverd kan worden voordat u arriveert.

Naast de automatische en handmatige werking kunt u tevens de timer functie gebruiken waarbij het toestel na de ingestelde periode uitschakelt, of de nachtmodus met een extra stille werking en verduisterd bedieningspaneel.

Duux

Beschikbaarheid:
In bestelling
As low as € 159,00 € 131,40
- +

Waarom dit product

 • Combineert een grote capaciteit met een compact design
 • Automatische, handmatige bediening en te bedienen via app
 • Luchtkwaliteit te monitoren via app
 • HEPA-filtratie en actieve kool filter
 • Ionisator voor extra luchtzuiverende werking
 • Fraai design met hoogwaardige materialen en afwerking
 • Leverbaar in wit en zwart
 • Geluidsarm en energiezuinig
 • Capaciteit 200 m³/uur
 • Geschikt voor ruimten tot ca. 40 m2 (meer informatie)

Duux Bright Smart luchtreiniger combinatie aanbieding

Een geavanceerde Luchtreiniger met hoogwaardige filters

Om de lucht in uw leefruimte te zuiveren, maakt de Duux Bright luchtreiniger gebruik van een meertraps filtersysteem. De Bright bevat een voorfilter, dat grotere deeltjes zoals haar en stof opvangt. Bovendien is het apparaat uitgerust met een actief koolstoffilter om geuren en gassen op te nemen, evenals een HEPA-filter, dat minuscule deeltjes zoals bacteriën, virussen en pollen tegenhoudt. Opgemerkt moet worden dat het HEPA-filter 99,97% effectief is in het opvangen van deeltjes tot 0,3 micron groot, een meting die gewoonlijk wordt aangeduid als de meest doordringende deeltjesgrootte (MPPS). Fijne stofdeeltjes, zowel grotere als kleinere, zijn met een HEPA-filter eenvoudiger te zuiveren en zullen daardoor in een hoger percentage worden gefilterd.

Ionisator voor extra luchtzuiverende werking

De ionisator verspreidt negatieve ionen in de lucht die kleine stofdeeltjes opvangen uit de lucht om ze naar de filter te trekken. De ionisator is standaard uitgeschakeld en kan worden ingeschakeld door op het Ionisator-icoontje op het apparaat te drukken of door het in te schakelen in de Duux App.

Duux Bright Smart luchtzuiveraar

Krachtig en Stil

De Duux Bright Smart luchtreiniger is zeer efficiënt met een CADR (Clean Air Delivery Rate) van 200 m³ per uur. Ondanks zijn indrukwekkende prestaties werkt de luchtreiniger stil en produceert slechts 32 decibel geluid wanneer hij op de laagste stand staat.

De capaciteit om 200 m³ lucht per uur te zuiveren maakt de Bright Smart effectief:

 • in ruimten tot ca. 16 m² (40 m³) onder zware omstandigheden, zoals tegen sigarettenrook of voor gebruik door personen met luchtwegklachten zoals COPD of astma.
 • in ruimten tot ca. 25 m² (57 m³) onder middelware omstandigheden, zoals daar waar een huisdier aanwezig is of op een kantoor waar dichtbij ook een werkplaats is
 • in ruimten tot ca. 40 m² (100 m³) onder milde omstandigheden, bijvoorbeeld in een woning vlakbij een snelweg of industrie, daar waar er geen duidelijk te bespeuren vervuilingen zijn maar waar een stuk extra zekerheid voor een gezond binnenklimaat gevraagd is.

 

Beschikbaarheid:
In bestelling
Gerelateerde producten