Combi filter set t.b.v. Airbi Spring

Efficiënte reiniging met het combinatie filter-set

Combi filter pakket een combinatie van:

Katalytisch filter - breekt ammoniak, benzeen en andere gevaarlijke stoffen in de lucht af. Deze kunnen bijvoorbeeld vrijkomen uit nieuwe tapijten, meubels etc.

Formaldehyde filter - in samenwerking met het katalytische filter breekt het zelfs de kleinste deeltjes van giftige stoffen zoals formaldehyde af. Dit kleurloze gas met een sterke geur wordt vaak beschouwd als de gevaarlijkste verontreinigende stof in het interieur van appartementen, omdat het de slijmvliezen van de bovenste luchtwegen en het bindvlies irriteert. Het filter is gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit en met een lange levensduur.

Antibacteriële filteris gemaakt van zeer dik, niet-geweven katoen. Het filter elimineert bacteriën, neemt vocht op en voorkomt zo schimmelvorming. Het vangt ook de fijnste stofdeeltjes en micro-organismen op.

HEPA filter - heeft het vermogen om deeltjes met een diameter van 0,3 micron op te vangen met een efficiëntie van meer dan 99,9%, en verwijdert zo stof, pollen, rook, dierlijke allergenen en schimmelsporen uit de lucht.

 

Airbi luchtreiniger

€ 64,95 € 53,68
Direct leverbaar
Incl. BTW
Excl. BTW
- +

Waarom dit product

  • SPRING – katalyst en formaldehyde filter
  • SPRING – antibacterial and HEPA filter
Specificaties
Specificaties
Afmetingen (mm, HxBxD) N.v.t.
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Combi filter set t.b.v. Airbi Spring
Uw waardering
Product Questions
Customer Questions
No Questions
Please, mind that only logged in users can submit questions