Combi filter set t.b.v. Airbi Spring

Efficiënte reiniging met het combinatie filter-set

Combi filter pakket een combinatie van:

Katalytisch filter - breekt ammoniak, benzeen en andere gevaarlijke stoffen in de lucht af. Deze kunnen bijvoorbeeld vrijkomen uit nieuwe tapijten, meubels etc.

Formaldehyde filter - in samenwerking met het katalytische filter breekt het zelfs de kleinste deeltjes van giftige stoffen zoals formaldehyde af. Dit kleurloze gas met een sterke geur wordt vaak beschouwd als de gevaarlijkste verontreinigende stof in het interieur van appartementen, omdat het de slijmvliezen van de bovenste luchtwegen en het bindvlies irriteert. Het filter is gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit en met een lange levensduur.

Antibacteriële filteris gemaakt van zeer dik, niet-geweven katoen. Het filter elimineert bacteriën, neemt vocht op en voorkomt zo schimmelvorming. Het vangt ook de fijnste stofdeeltjes en micro-organismen op.

HEPA filter - heeft het vermogen om deeltjes met een diameter van 0,3 micron op te vangen met een efficiëntie van meer dan 99,9%, en verwijdert zo stof, pollen, rook, dierlijke allergenen en schimmelsporen uit de lucht.

Airbi

€ 64,95 € 53,68
Direct leverbaar
Incl. BTW
Excl. BTW
- +

Waarom dit product

  • De complete set filters Airbi Spring
  • Katalyst en formaldehyde filterset
  • Antibacterial en HEPA filterset
Eigenschappen

De Airbi Spring is een zeer veelzijdige luchtreiniger voorzien van een 7-staps filtratie systeem bestaande uit:

  1. Pre-filter - De hoofdfunctie van deze filter is om grote stofdelen op te vangen, dit om de levensduur van de andere filters te verhogen. Deze filter is uit te wassen.
  2. Cold catalyst filter – Verwijderd ammoniak, benzeen, TVOC en andere schadelijke gassen die los worden gelaten door huishoudelijke voorwerpen.
  3. Activated carbon filter - Absorbeert verschillende geuren, zoals bijvoorbeeld formaldehyde. Deze kleurloze gas met sterke geur word vaak als één van de meest schadelijke substanties binnen appartementen gezien.
  4. Antibacterieel filter - Is gemaakt van een dicht on-gewoven katoen. Deze filter verwijderd bacteriën, absorbeert vocht en presenteert schimmelvorming. Verder vangt de filter de meest fijne stofdeeltjes en micro-organismen op.
  5. True HEPA filter - Verwijderd deeltjes van 0.1μm met een 99.9% efficiëntie. Het verwijderd stof, pollen, rook, dieren allergenen en schimmel sporen.
  6. UV lamp – Helpt met luchtreiniging. Deze feature is optioneel (kan uitgeschakeld worden).
  7. Ionizer - De negatieve ionen generator creëert een grote hoeveelheid negatieve ionen, dit houd de lucht fris.

Dit maakt de Airbi Spring luchtreiniger een zeer effectieve reiniger voor haar prijs categorie.

Specificaties
Specificaties
Gewicht (kg) 1,31
Afmetingen 450 x 300 x 50 mm
Levensduur luchtreinigingselementen tot ca. 1 jaar, afhankelijk van de omstandigheden
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Combi filter set t.b.v. Airbi Spring
Uw waardering
(4)
Customer Questions
Wat is actieve kool?
Actieve kool is speciaal behandelde koolstof die de eigenschap heeft allerlei stoffen aan zich te kunnen binden, voor verdere info hierover meer op onze site.
Wat is een custom filter?
De Coway AP-1007EH, AP-1008DH en AP-0807DH kunnen worden voorzien van filters die speciaal ontwikkeld zijn voor specifieke toepassingen, deze filters verhogen de effectiviteit van de luchtreiniger tegen specifieke klachten of bedreigingen voor de gezondheid. De filters werken in combinatie met de toegepaste voor-, actieve kool- en HEPA filters.
Waar moet ik de luchtreiniger plaatsen?
Waar u uw luchtreiniger plaatst is essentieel om de werking van de luchtreiniger te optimaliseren. Het aan te raden deze zo centraal mogelijk in een ruimte te plaatsen, niet in hoeken of verstopt achter andere objecten. Met name Coway heeft mede om deze reden een grote nadruk op design gelegd zodat de luchtreiniger goed in elk interieur te integreren is. Coway producten wonnen reeds diverse Design Awards, zoals de Red Dot Award, IDEA, en IF design Award.
Hoe lang is de garantie op de producten?
Op alle toestellen is een garantie van minimaal 2 jaar van toepassing.
Did you find what you were looking for?