Airbi Spring Luchtreiniger

Ultra stille en krachtige luchtreiniger met geavanceerd 7-staps filter systeem.

ACTIE nu van € 279,00 voor € 219,00

De Airbi Spring combineert een uitgebreide filterset met UV sterilisatie en ionisatie voor maximale luchtzuivering, hiermee bent u verzekerd van optimaal gezuiverde lucht.

De filtratie in 5 stappen zuivert de lucht van (fijn)stof, pollen, allergenen en andere in de lucht zwevende deeltjes waarbij het actieve kool filter geuren, vluchtige stoffen en gassen absorbeert. De UV lamp doodt micro-organismen zoals bacteriën, virussen en schimmels en de ionisator verfrist de lucht en heeft een antistatische werking om de luchtzuiverende werking van de filters te ondersteunen.

Een zeer nuttige functie van de Airbi Spring is de "automaticSMART" mode. Deze maakt gebruik van nauwkeurige lucht sensoren om de werking van de luchtreiniger automatisch te regelen. De gemeten waarde PM2.5 fijnstof is op het display af te lezen.

De luchtreiniger kan de werking automatisch aanpassen aan de gemeten luchtkwaliteit maar is ook handmatig te bedienen via het display of de afstandbediening, tevens is er een nachtwerking te selecteren voor een extra stille werking waarbij de verlichting van het display gedimd wordt

Airbi luchtreiniging

Beschikbaarheid:
Direct leverbaar
Regular Price € 279,00 Special Price € 219,00 € 180,99
- +

Waarom dit product

 • Zeer uitgebreide filterset met 5 filters
 • UV-C lamp tegen bacteriën, schimmels en virussen
 • Ionisator voor extra luchtzuiverende werking
 • Automatisch en handmatig te bedienen
 • Bedienbaar op display en via afstandbediening
 • Weergave van gemeten luchtkwaliteit op display
 • Fijnstofsensor die deeltjes tot 2,5 μm meet
 • Night Mode voor extra stille werking 's nachts
 • Timer en toetsenblokkering
 • Waarschuwing einde levensduur filters
 • Capaciteit 320 m³
 • Geschikt voor ruimten tot ca. 64m² (meer informatie)

Airbi Spring Luchtreiniger combinatie aanbieding

Airbi SPRING is de multifunctionele luchtreiniger voor thuis

Airbi SPRING is een van de multifunctionele luchtreinigers die gebruik maakt van de nieuwste state-of-the-art methoden voor luchtzuivering. Airbi SPRING combineert verschillende "best practices" voor luchtzuivering. Het apparaat heeft een 7-voudig filtersysteem en de luchtuitlaat is ontworpen voor thuisgebruik.

7-staps Multiple Filtration System.

1. Pre-filter - De hoofdfunctie van deze filter is om grote stofdelen op te vangen, dit om de levensduur van de andere filters te verhogen. Deze filter is uit te wassen.

2. Cold catalyst filter – Verwijderd ammoniak, benzeen, TVOC en andere schadelijke gassen die los worden gelaten door huishoudelijke voorwerpen.

3. Activated carbon filter - Absorbeerd verschillende geuren, zoals bijvoorbeeld formaldehyde. Deze kleurloze gas met sterke geur word vaak als één van de meest schadelijke substanties binnen appartementen gezien.

4. Antibacterialfilter - Is gemaakt van een dicht ongewoven katoen. Deze filter verwijderd bacteriën, absorbeerd vocht en preventeerd schimmelvorming. Verder vangt de filter de meest fijne stofdeeltjes en micro-organismen op.

5. True HEPA filter - Verwijderd deeltjes van 0.1μm met een 99.9% efficientie. Het verwijderd stof, pollen, rook, dieren allergenen en schimmel sporen.

6. UV lamp – Helpt met luchtreiniging. Deze feature is optioneel (kan uitgeschakeld worden).

7. Ionizer - De negatieve ionen generator creërt een grote hoeveelheid negatieve ionen, dit houd de lucht fris.

7 Multiple Filtration System Airbi Spring

Multifunctioneel.

Het grootste voordeel van de luchtreiniger is de automatische modus, die automatisch de ventilatorsnelheid aanpast dankzij de ingebouwde luchtkwaliteitssensor. SPRING presteert ook beter dan concurrerende apparaten op de markt met een aantal andere bedieningsfuncties zoals nachtmodus, timer, kinderslot of generator voor negatieve ionen.

Het apparaat is uitgerust met een ultrastille motor (28 dB) en een zeer nauwkeurige sensor voor vaste deeltjes die deeltjes tot 2,5 μm groot kan detecteren. Een zeer nuttige hulp is ook het controlesysteem voor het tijdig vervangen van filters. De laatste schakel in het gehele filtersysteem is de ionisator, die vaak ontbrekende negatieve ionen in de binnenlucht genereert. Voor gemakkelijke identificatie van individuele functies is het apparaat uitgerust met een duidelijk en groot LED-paneel. Het apparaat wordt bediend met de aanraaktoetsen op het display of de meegeleverde afstandsbediening.

De Airbi SPRING luchtreiniger wordt aanbevolen voor alle mensen die moeite hebben met het inademen van vervuilde lucht. Het gebruik ervan is ook geschikt voor mensen met een allergie, omdat het de allergenen in de lucht kan verwijderen. Airbi SPRING heeft een positief effect op de omgeving van ieder van ons, omdat het de ademhaling verbetert en de lucht perfect reinigt van schadelijke ziekteverwekkers.

 

 

allergenen, fijnstof, huisdier, pollen, astma luchtreiniger

Beschikbaarheid:
Direct leverbaar
Gerelateerde producten