Airbi Spring Luchtreiniger

Ultra stille en krachtige luchtreiniger met geavanceerd 7-staps filter systeem.

ACTIE nu van € 279,00 voor € 219,00

De Airbi Spring combineert een uitgebreide filterset met UV sterilisatie en ionisatie voor maximale luchtzuivering, hiermee bent u verzekerd van optimaal gezuiverde lucht.

De filtratie in 5 stappen zuivert de lucht van (fijn)stof, pollen, allergenen en andere in de lucht zwevende deeltjes waarbij het actieve kool filter geuren, vluchtige stoffen en gassen absorbeert. De UV lamp doodt micro-organismen zoals bacteriën, virussen en schimmels en de ionisator verfrist de lucht en heeft een antistatische werking om de luchtzuiverende werking van de filters te ondersteunen.

Een zeer nuttige functie van de Airbi Spring is de "automaticSMART" mode. Deze maakt gebruik van nauwkeurige lucht sensoren om de werking van de luchtreiniger automatisch te regelen. De gemeten waarde PM2.5 fijnstof is op het display af te lezen.

De luchtreiniger kan de werking automatisch aanpassen aan de gemeten luchtkwaliteit maar is ook handmatig te bedienen via het display of de afstandbediening, tevens is er een nachtwerking te selecteren voor een extra stille werking waarbij de verlichting van het display gedimd wordt

Airbi luchtreiniging

Speciale prijs € 219,00 € 180,99 Normale prijs € 279,00 € 230,58
Direct leverbaar
Incl. BTW en verzending
Prijs excl. BTW & incl. verzending
- +

Waarom dit product

 • Zeer uitgebreide filterset met 5 filters
 • UV-C lamp tegen bacteriën, schimmels en virussen
 • Ionisator voor extra luchtzuiverende werking
 • Automatisch en handmatig te bedienen
 • Bedienbaar op display en via afstandbediening
 • Weergave van gemeten luchtkwaliteit op display
 • Fijnstofsensor die deeltjes tot 2,5 μm meet
 • Night Mode voor extra stille werking 's nachts
 • Timer en toetsenblokkering
 • Waarschuwing einde levensduur filters
 • Capaciteit 320 m³
 • Geschikt voor ruimten tot ca. 50m² (meer informatie)
Eigenschappen

Airbi SPRING is de multifunctionele luchtreiniger voor thuis

Airbi SPRING is een van de multifunctionele luchtreinigers die gebruik maakt van de nieuwste state-of-the-art methoden voor luchtzuivering. Airbi SPRING combineert verschillende "best practices" voor luchtzuivering. Het apparaat heeft een 7-voudig filtersysteem en de luchtuitlaat is ontworpen voor thuisgebruik.

7-staps Multiple Filtration System.

1. Pre-filter - De hoofdfunctie van deze filter is om grote stofdelen op te vangen, dit om de levensduur van de andere filters te verhogen. Deze filter is uit te wassen.

2. Cold catalyst filter – Verwijderd ammoniak, benzeen, TVOC en andere schadelijke gassen die los worden gelaten door huishoudelijke voorwerpen.

3. Activated carbon filter - Absorbeerd verschillende geuren, zoals bijvoorbeeld formaldehyde. Deze kleurloze gas met sterke geur word vaak als één van de meest schadelijke substanties binnen appartementen gezien.

4. Antibacterialfilter - Is gemaakt van een dicht ongewoven katoen. Deze filter verwijderd bacteriën, absorbeerd vocht en preventeerd schimmelvorming. Verder vangt de filter de meest fijne stofdeeltjes en micro-organismen op.

5. True HEPA filter - Verwijderd deeltjes van 0.1μm met een 99.9% efficientie. Het verwijderd stof, pollen, rook, dieren allergenen en schimmel sporen.

6. UV lamp – Helpt met luchtreiniging. Deze feature is optioneel (kan uitgeschakeld worden).

7. Ionizer - De negatieve ionen generator creërt een grote hoeveelheid negatieve ionen, dit houd de lucht fris.

7 Multiple Filtration System Airbi Spring

Multifunctioneel.

Het grootste voordeel van de luchtreiniger is de automatische modus, die automatisch de ventilatorsnelheid aanpast dankzij de ingebouwde luchtkwaliteitssensor. SPRING presteert ook beter dan concurrerende apparaten op de markt met een aantal andere bedieningsfuncties zoals nachtmodus, timer, kinderslot of generator voor negatieve ionen.

Het apparaat is uitgerust met een ultrastille motor (28 dB) en een zeer nauwkeurige sensor voor vaste deeltjes die deeltjes tot 2,5 μm groot kan detecteren. Een zeer nuttige hulp is ook het controlesysteem voor het tijdig vervangen van filters. De laatste schakel in het gehele filtersysteem is de ionisator, die vaak ontbrekende negatieve ionen in de binnenlucht genereert. Voor gemakkelijke identificatie van individuele functies is het apparaat uitgerust met een duidelijk en groot LED-paneel. Het apparaat wordt bediend met de aanraaktoetsen op het display of de meegeleverde afstandsbediening.

De Airbi SPRING luchtreiniger wordt aanbevolen voor alle mensen die moeite hebben met het inademen van vervuilde lucht. Het gebruik ervan is ook geschikt voor mensen met een allergie, omdat het de allergenen in de lucht kan verwijderen. Airbi SPRING heeft een positief effect op de omgeving van ieder van ons, omdat het de ademhaling verbetert en de lucht perfect reinigt van schadelijke ziekteverwekkers.

 

 

allergenen, fijnstof, huisdier, pollen, astma luchtreiniger

Specificaties
Specificaties
Gewicht (kg) 8,50
Afmetingen 370 x 195 x 665 mm
Automatische werking Ja
Luchtbevochtigingsfunctie Nee
WiFi connected Nee
Meegeleverde toebehoren Filters + Bedienungsanleitung
Geschikt voor ruimten tot ca. 50 m²
Luchtdoorvoer per uur 320 m³
Stroomverbruik 80 w
Voltage 220-240 V
Geluidsniveau 28-55 dB
Lengte stroomkabel 1.5 m
Certificatie CE
Garantie 2 Jaar
Gerelateerde producten
Meer keuzes:
Downloads
pdf
(Grootte: 812.6 KB)
pdf
(Grootte: 646 KB)
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Airbi Spring Luchtreiniger
Uw waardering
(4)
Customer Questions
Kan ik een luchtreiniger de hele dag aan laten staan?
Ja, u kunt een luchtreiniger de hele dag aan laten staan. Alle consumenten luchtreinigers in ons assortiment passen zich aan de omstandigheden aan. De werking van de luchtreiniger wordt aangepast aan de kwaliteit van de lucht door middel van stof- en gassensoren. Bent u bijvoorbeeld aan het koken, kijk dan niet raar op als de luchtreiniger en hogere werkingsstand kiest. Een lichtsensor meet de hoeveelheid licht, hierdoor wordt ’s nachts automatisch de “silent” werking gekozen, waarbij alleen voor lage ventilatorsnelheden wordt gekozen voor stille werking en alle functieverlichting op het toestel wordt uitgeschakeld.
Waar moet ik de luchtreiniger plaatsen?
Waar u uw luchtreiniger plaatst is essentieel om de werking van de luchtreiniger te optimaliseren. Het aan te raden deze zo centraal mogelijk in een ruimte te plaatsen, niet in hoeken of verstopt achter andere objecten. Met name Coway heeft mede om deze reden een grote nadruk op design gelegd zodat de luchtreiniger goed in elk interieur te integreren is. Coway producten wonnen reeds diverse Design Awards, zoals de Red Dot Award, IDEA, en IF design Award.
Hoe lang is de garantie op de producten?
Op alle toestellen is een garantie van minimaal 2 jaar van toepassing.
Kan ik het product retourneren?
Ja, het is mogelijk om een product te retourneren.
Did you find what you were looking for?