Heylo KT 45 bouwdroger

Handzame bouwdroger voor verschillende toepassingen!

De Heylo KT-45 is een robuuste ontvochtiger/bouwdroger voor mobiel gebruik. De handgreep en grote wielen maken het toestel eenvoudig mobiel inzetbaar en de robuuste behuizing maakt het geschikt voor zware omstandigheden. De KT-45 is eenvoudig te vervoerenen, de "rotary" compressor maakt het mogelijk dat het toestel in ieder positie (liggend/staand) vervoerd kan worden en direct ingezet kan worden na transport. De Hot Gas Defrost functie verzekert u van consistente werking, ook bij lage temperaturen.

De KT-45 heeft een capaciteit van 45 liter per dag en is voorzien van een condenswater afvoerpomp om het water eenvoudig af te voeren zodat de ontvochtiger geplaatst kan worden in locaties zoals kelders en en andere plekken waar er geen waterafvoer binnen enkele meters aanwezig is.

De KT-45 is ideaal voor het drogen van ruimtes in nieuwbouw, tijdens renovatie, verschillende projecten, kelders of na waterschade en het verlagen van de luchtvochtigheid in gesloten ruimtes. Snel en efficiënt drogen. Voor gebruik bij het herstellen van waterschade, het drogen van gebouwen en nieuwbouw, renovatie, herinrichting en voor woningbouwverenigingen.

Breed inzetbare, krachtige onvochtiger

Een Heylo KT 45 constructiedroger is een nieuw ontwikkeld product voor klimaatbeheersing in veel verschillende scenario's. Het vermindert effectief de schade door water aan wanden, muren, plafonds en vloeren. Deze constructiedroger is een uitstekende oplossing voor woningbouwverenigingen die nood hebben aan een snelle en efficiënte droger met speciaal ontworpen technologie. Naast dat het de mogelijkheid biedt om vochtschades snel te repareren, is deze constructiedroger ook zeer geschikt voor de meest veeleisende renovatie-applicaties omdat deze eenvoudig te installeren is en kan worden opgeslagen in kleine ruimtes. Met de Heylo KT 45 constructiedroger kunnen woningbouwverenigingen de schade door waterschade op een effectieve en efficiënte manier repareren.

De Heylo KT-45 heeft een onafgebroken ontvochtigende werking na inschakeling. Mocht u het toestel een gewenste, instelbare luchtvochtigheid willen laten bijhouden is een stekkerhygrostaat als de HALE Hygro Control in te zetten. Ook heeft het toestel een geïntegreerde (mid energiemeter) deze is gemakkelijk af te lezen.

Het door de ontvochtiger gecondenseerde water is af te voeren via de pomp en de meegeleverde condenswaterslang, het toestel heeft geen geïntegreerde opvangbak.

De Heylo KT-45  is normaal gesproken direct leverbaar, in het geval van een langere levertijd kunnen wij een leentoestel ter beschikking stellen zodat wij direct een oplossing kunnen bieden voor uw vochtprobleem.

Heylo ontvochtiger

Is uw afleveradres op een bedrijventerrein? Dan wordt uw bestelling per pallet verzonden.

Is uw afleveradres in een woonwijk? Dan versturen wij uw bestelling met Offsize Parcel.

De Heylo toestellen kunnen niet bij een Parcelshop geleverd worden.

Beschikbaarheid:
Direct leverbaar
€ 1.649,99 € 1.363,63
- +

Waarom dit product

 • Proffesionele bouwdroger voor industriële toepassingen
 • Ingebouwde condenswaterpomp
 • solide behuizing 
 • Hot Gas Defrost
 • Geïntegreerde condensafvoerpomp
 • Gekalibreerde MID-energiemeter (kWh)/uurmeter
 • Compacte, stevige kunststof behuizing
 • Hogedruk ventilatormotor
 • Handige kabelopwikkeling
 • Draagbaar, mobiel en stapelbaar
 • Roterende compressor voor draagbaarheid in elke positie en klaar voor onmiddellijk gebruik
 • Een externe hygrostaat kan worden aangesloten
 • Aansluiting van een luchtafvoerslang mogelijk voor gerichte geleiding van de gedroogde lucht
 • Capaciteit van 45 liter per dag
 • Geschikt voor ruimten tot ca. 275 m³ 

Overzicht van de eigenschappen;

 • Geïntegreerde condensafvoerpomp
 • Gekalibreerde MID-energiemeter (kWh)/uurmeter
 • Compacte, stevige kunststof behuizing
 • Hogedruk ventilatormotor
 • Handige kabelopwikkeling
 • Draagbaar, mobiel en stapelbaar
 • Roterende compressor voor draagbaarheid in elke positie en klaar voor onmiddellijk gebruik
 • Een externe hygrostaat kan worden aangesloten
 • Aansluiting van een luchtafvoerslang mogelijk voor gerichte geleiding van de gedroogde lucht
 • Slangaansluiting voor het drogen van componenten

Omdat alle condensatie ontvochtigers volgens het principe van condensatie van water op koude oppervlakten in het toestel werken kan het voorkomen dat bij lage temperaturen het condenserende water in het toestel bevriest, bij de meeste ontvochtigers wordt de ontvochtigende werking uitgeschakeld terwijl de ventilator blijft draaien, dit zorgt dat het ijs weer smelt en als water in de watertank of afvoer stroomt.

Het Hot Gas Defrost systeem draait het koelingsproces in het toestel om wat ervoor zorgt dat de koelings oppervlakken opwarmen en het ijs dus vele malen sneller ontdooit. Dit maakt het mogelijk dat het toestel veel sneller terug naar de ontvochtigende werking schakelt en dus alle energie weer voor het ontvochtigen kan gebruiken wat het stroomverbruik verlaagt.

Toepassingsgebieden Heylo KT-45

 1. Bouw- en renovatieprojecten: Bouwdrogers worden vaak gebruikt om vers gestorte betonvloeren, gipsplaten, pleisterwerk en andere bouwmaterialen te drogen. Dit versnelt het bouwproces en voorkomt vochtgerelateerde problemen, zoals schimmelgroei en houtrot. Tijdens een project, renovatie woningbouw, of het renoveren van woningen is de condenspomp van de Heylo KT45 perfect. De bouwdroger bezit een hygrostaat echter is er ook een externe hygrostaat mogelijk.
 2. Waterschadeherstel: Bouwdrogers zijn onmisbaar bij het herstellen van gebouwen en woningen die zijn getroffen door overstromingen, lekkages of andere vormen van waterschade. Ze helpen bij het verwijderen van vocht uit wanden, vloeren en plafonds. Tijdens de renovatie van uw woning is een bouwdroger Heylo KT45 onmisbaar.
 3. Condensatiebeheer: In sommige gevallen wordt een bouwdroger gebruikt om condensatie in koude opslagruimtes, magazijnen of koelcellen te verminderen. Door de luchtvochtigheid te verlagen, wordt de vorming van condens op oppervlakken voorkomen. Tijdens projecten zoals het renoveren van woningen is de constructie droger het perfecte hulpmiddel en tevens energie zuinig.
Beschikbaarheid:
Direct leverbaar
Gerelateerde producten