Olimpia Splendid Seccoprof 30 P ontvochtiger

Ontvochtiger met grote capaciteit en solide bouwkwaliteit

De Olimpia Splendid Seccoprof 30P ontvochtiger is een toonaangevend apparaat van professionele kwaliteit dat is ontworpen om effectief en efficiënt vocht te bestrijden in diverse omgevingen. Met een indrukwekkende ontvochtigingscapaciteit biedt deze ontvochtiger een krachtige oplossing voor vochtproblemen, zelfs in de meest veeleisende situaties.

Warm Gas Defrost voor gebruik bij lage temperaturen

Wat de Seccoprof 30P onderscheidt, is zijn vermogen om te presteren bij lage temperaturen, dankzij het ingebouwde warm gas defrost-systeem. Dit maakt het apparaat geschikt voor gebruik in koelere omgevingen, zoals kelders of andere ruimtes waar de temperatuur kan dalen. Het systeem voorkomt ijsvorming op de verdamper, waardoor de ontvochtiger consistent blijft werken en zijn effectiviteit behoudt, zelfs onder uitdagende omstandigheden.

Grote watertank en mogelijkheid van permanente waterafvoer

De Seccoprof 30P is uitgerust met een royale 8-liter watertank, wat de behoefte aan frequente leegmaakbeurten minimaliseert en het apparaat geschikt maakt voor langdurig gebruik zonder constante monitoring. Voor nog meer gebruiksgemak biedt de ontvochtiger ook een aansluiting voor permanente waterafvoer, waardoor het een ideale keuze is voor continue ontvochtiging in ruimtes waar regelmatige lediging van de watertank niet praktisch is.

Ontwikkeld voor professioneel gebruik

Met zijn robuuste en duurzame constructie is de Seccoprof 30P ontworpen voor professioneel gebruik, waar betrouwbaarheid en prestaties van cruciaal belang zijn. Of het nu gaat om het drogen van bouwplaatsen, het beschermen van gevoelige apparatuur of het handhaven van optimale omstandigheden in opslagruimtes, deze ontvochtiger voldoet aan de hoogste normen van kwaliteit en functionaliteit.

Olimpia Splendid ontvochtigers

Beschikbaarheid:
Direct leverbaar
€ 529,00 € 437,19
- +

Waarom dit product

 • Semi-professionele condensatie ontvochtiger
 • Gewenste luchtvochtigheid instelbaar van 30 - 90%
 • 8 liter watertank
 • Warm Gas Defrost voor betere werking bij lage temperaturen
 • Instelbare timer
 • Verrijdbaar op zwenkwielen
 • Aansluiting voor permanente waterafvoer
 • Stil en eenvoudig in gebruik
 • Automatische herstart na stroomuitval
 • Capaciteit 30 liter per dag (bij 30°C/80% luchtvochtigheid)
 • Geschikt voor ruimten tot ca. 150 m² (meer info)

Professionele bouwkwaliteit

De Seccoprof 30P is ontworpen met een professionele bouwkwaliteit, waardoor het geschikt is voor intensief en betrouwbaar gebruik in diverse omgevingen.

Hoge ontvochtigingscapaciteit

Met een indrukwekkende ontvochtigingscapaciteit van 30 liter per dag biedt deze ontvochtiger krachtige prestaties om effectief vocht te bestrijden.

Grote 8 liter watertank

De ontvochtiger is uitgerust met een ruime 8-liter watertank, waardoor het geschikt is voor langdurig gebruik zonder frequent legen.

Aansluiting voor permanente waterafvoer

Voor extra gebruiksgemak biedt de Seccoprof 30P een aansluiting voor permanente waterafvoer, waardoor het ideaal is voor continue ontvochtiging zonder handmatige interventie.

Duurzaam R290 koelmiddel

Het gebruik van het duurzame R290 koelmiddel benadrukt de milieuvriendelijkheid van de ontvochtiger, met behoud van efficiëntie en prestaties.

Gebruiksvriendelijke bediening

Het digitale bedieningspaneel maakt de bediening van de ontvochtiger eenvoudig en intuïtief, waardoor gebruikers gemakkelijk de gewenste instellingen kunnen aanpassen.

De Olimpia Splendid Seccoprof 30P ontvochtiger combineert deze eigenschappen tot een betrouwbaar en krachtig apparaat dat voldoet aan de eisen van professioneel gebruik, terwijl het tegelijkertijd gemak en efficiëntie biedt voor een breed scala aan toepassingen.

Beschikbaarheid:
Direct leverbaar
Gerelateerde producten