Olimpia Splendid Seccoprof 40 P ontvochtiger

Semi-professionele ontvochtiger met grote capaciteit

De Olimpia Splendid Seccoprof 40P ontvochtiger is de krachtigste Olimpia Splendid ontvochtiger in ons programma. De 40 liter ontvochtigingscapaciteit maakt het toestel geschikt voor zware omstandigheden en professionele toepassingen.

Warm Gas Defrost voor gebruik bij lage temperaturen

De functionaliteit en het toepassingsgebied van de Seccoprof 40P wordt verder vergroot door de capaciteit omeffectief te functioneren bij lagere temperaturen, dankzij het ingebouwde warme gas ontdooisysteem. Hierdoor is het apparaat uitstekend geschikt voor toepassing in koelere omgevingen, zoals kelders of andere ruimtes waar de temperatuur kan dalen. Het systeem voorkomt ijsvorming op de verdamper, waardoor de ontvochtiger consistent blijft werken en zijn doeltreffendheid behoudt, zelfs onder uitdagende omstandigheden.

Grote watertank en mogelijkheid van permanente waterafvoer

De Seccoprof 30P beschikt over een ruime 8-liter watertank, waardoor de noodzaak voor frequente leegmaakbeurten wordt geminimaliseerd. Dit maakt het apparaat geschikt voor langdurig gebruik zonder voortdurende controle. Voor extra gebruiksgemak is de ontvochtiger tevens voorzien van een aansluiting voor permanente waterafvoer. Hierdoor is het een uitstekende keuze voor voortdurende ontvochtiging in ruimtes waar regelmatig legen van de watertank niet praktisch is.

Ontwikkeld voor professioneel gebruik

Dankzij zijn stevige en duurzame constructie is de Seccoprof 30P speciaal ontworpen voor professioneel gebruik, waar betrouwbaarheid en prestaties van essentieel belang zijn. Of het nu gaat om het drogen van bouwplaatsen, het beschermen van gevoelige apparatuur, of het handhaven van optimale omstandigheden in opslagruimtes, deze ontvochtiger voldoet aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit en functionaliteit.

Olimpia Splendid ontvochtigers

Beschikbaarheid:
Direct leverbaar
€ 579,00 € 478,51
- +

Waarom dit product

 • Semi-professionele condensatie ontvochtiger
 • Gewenste luchtvochtigheid instelbaar van 30 - 90%
 • 8 liter watertank
 • Instelbare timer
 • Warm Gas Defrost voor betere werking bij lage temperaturen
 • Verrijdbaar op zwenkwielen
 • Aansluiting voor permanente waterafvoer
 • Stil en eenvoudig in gebruik
 • Automatische herstart na stroomuitval
 • Capaciteit 40 liter per dag (bij 30°C/80% luchtvochtigheid)
 • Geschikt voor ruimten tot ca. 200 m² (meer info)

Professionele Constructie

Met een constructie ontworpen voor professioneel gebruik, toont de Seccoprof 40P ontvochtiger zich als een betrouwbare en robuuste keuze voor uiteenlopende omgevingen.

Indrukwekkende Ontvochtigingscapaciteit

De Seccoprof 40P excelleert met een indrukwekkende ontvochtigingscapaciteit van 40 liter per dag, wat resulteert in krachtige prestaties om effectief vocht tegen te gaan.

8-liter Watertank

Uitgerust met een royale 8-liter watertank is deze ontvochtiger geschikt voor langdurig gebruik zonder frequente leging, waardoor het een praktische en efficiënte oplossing is.

Aansluiting voor permanente waterafvoer

Voor extra gebruiksgemak voorziet de Seccoprof 40P in een aansluiting voor permanente waterafvoer. Hierdoor is het apparaat ideaal voor continue ontvochtiging zonder de noodzaak van handmatige interventie.

Milieuvriendelijk R290 Koelmiddel

Het gebruik van het milieuvriendelijke R290 koelmiddel onderstreept de ecologische verantwoordelijkheid van de ontvochtiger, zonder in te boeten aan efficiëntie en prestaties.

Gebruiksvriendelijke Bediening

Het digitale bedieningspaneel maakt de Seccoprof 40P ontvochtiger uiterst gebruiksvriendelijk en intuïtief. Hierdoor kunnen gebruikers moeiteloos de gewenste instellingen aanpassen.

De Olimpia Splendid Seccoprof 40P ontvochtiger combineert deze eigenschappen tot een betrouwbaar en krachtig apparaat dat aan de hoge eisen van professioneel gebruik voldoet. Tegelijkertijd biedt het gemak en efficiëntie voor een breed scala aan toepassingen.

Beschikbaarheid:
Direct leverbaar
Gerelateerde producten