Vaste airco zonder buitenunit / Water - lucht / Installatie zonder gaten

Stap 1

Voor welk soort locatie zoekt u een oplossing?

Stap 3

Voor welk soort locatie zoekt u een oplossing?

De Innova 2.0 12HP H2O is een water/lucht geïntegreerde warmtepomp, voor deze airco/warmtepomp hoeft u geen gaten in de muur te boren. Deze aan de muur gemonteerde geïntegreerde airconditioner zonder buitenunit kan worden aangesloten op een waterbron of gesloten watercircuit voor koeling of verwarming.

De Innova 2.0 H2O kan worden aangesloten op waterbronnen zoals ondergrondse pompen, waterleidingen of gesloten watercircuits. De warmte waarmee een ruimte wordt verwarmd of gekoeld, wordt aan het water onttrokken of afgegeven. Met de Innova 2.0 H2O hoef je geen gaten in de muur te boren en kan het apparaat zowel aan buiten- als binnenmuren worden gemonteerd.

Door water te gebruiken in plaats van lucht is de Innova 2.0 H2O ook de krachtigste en meest efficiënte versie van het 2.0 model.

De Innova 2.0 H2O verbruikt tot 150 liter water per uur en is verkrijgbaar met of zonder doseerventiel. Dit ventiel verdeelt de hoeveelheid water op basis van koel- of verwarmingsvraag.

Klik hier om een ​​offerte aan te vragen voor het installeren van een Innova Monoblock airconditioner.

Innova airconditioning units worden op pallets verzonden en kunnen daarom niet bij Parcelshop of op zaterdag worden afgeleverd.

Zie ook:

Terug naar stap twee

  Professionele warmtepomp   Professionele airco | monoblock airco zonder buitenunit wand