Condenswater afvoerslang Innova 2.0

In situaties waar de standaard afvoerslang van de Innova 2.0 monoblock airco niet lang genoeg blijkt is deze slang te gebruiken om het condenswater daarheen te geleiden waar u wilt. Een verlengstuk is te gebruiken om deze slang met de standaard afvoerslang te verbinden.

De slang is transparant van kleur.

Let op; de diameter van de slang is gelijk aan die van de slang van de 2.0 toestellen vanaf bouwjaar 2018, de 2017 modellen hebben een dunnere afvoerslang.

U kunt de slang per meter bestellen, als u in de winkelwagen bij "aantal" bijvoorbeeld 3 invult ontvangt u een slang van 3 meter lengte.

 

innova energie inverter airco

 

€ 9,90 € 8,18
Direct leverbaar
Incl. BTW
Excl. BTW
- +
Specificaties
Specificaties
Diameter 10 mm
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Condenswater afvoerslang Innova 2.0
Uw waardering
(4)
Customer Questions
Wat is actieve kool?
Actieve kool is speciaal behandelde koolstof die de eigenschap heeft allerlei stoffen aan zich te kunnen binden, voor verdere info hierover meer op onze site.
Wat is een custom filter?
De Coway AP-1007EH, AP-1008DH en AP-0807DH kunnen worden voorzien van filters die speciaal ontwikkeld zijn voor specifieke toepassingen, deze filters verhogen de effectiviteit van de luchtreiniger tegen specifieke klachten of bedreigingen voor de gezondheid. De filters werken in combinatie met de toegepaste voor-, actieve kool- en HEPA filters.
Hoe vervang ik de plastic kleppen voor metalen roosters?
Bekijk onderstaand filmpje voor de uitleg voor het vervangen van de plastic kleppen voor de metalen roosters.
Wat zijn de installatiekosten van een Innova?
De kosten voor de plaatsing van een Innova kunnen verschillen. Er moeten met een aantal zaken rekening gehouden worden zoals het soort muur waar doorheen geboord moet worden en of er een sterk persoon aanwezig is die de installateur kan helpen.
Did you find what you were looking for?