UV/fotokatalytische cel SNE RAS-60

UV/fotokatalytische cel t.b.v. SNE SNE RAS-60

Deze fotokatalytische cellen zijn geschikt voor het SNE RAS-60 luchtzuiveringssysteem.

Door toepassing van ultraviolet licht in combinatie met fotokatalystatie worden de micro-organismen in de lucht gedood en worden geuren en vluchtige stoffen geoxideerd.

Het is aan te raden de UV/fotokatalytische cel bij permanente inzet jaarlijks te vervangen voor optimale werking, de UV lamp zal in de praktijk een levensduur hebben van meer dan één jaar, maar de luchtsteriliserende werking zal na een 8.000 uur afnemen.

Tot en met modeljaar 2021 zijn er 2 127mm lange UV-cellen gebruikt, in het model 2022 is er één 254mm lange UV cel gebruikt. Deze zijn niet uitwisselbaar dus controleert u alstublieft goed welke UV cel(len) u nodig heeft.

fotokatalytische cel

v.a. € 204,49 € 169,00
Direct leverbaar
Incl. BTW
Excl. BTW
- +
Specificaties
Specificaties
Gewicht (kg) 0,50
Afmetingen 125 mm / 254 mm
Geschikt voor RAS 60 fotokatalytische luchtreiniger
Luchtreinigingselementen UV/Fotokatalytische CEL
Levensduur luchtreinigingselementen +/- 8000 uur
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:UV/fotokatalytische cel SNE RAS-60
Uw waardering
(4)
Customer Questions
Wat is actieve kool?
Actieve kool is speciaal behandelde koolstof die de eigenschap heeft allerlei stoffen aan zich te kunnen binden, voor verdere info hierover meer op onze site.
Wat is een custom filter?
De Coway AP-1007EH, AP-1008DH en AP-0807DH kunnen worden voorzien van filters die speciaal ontwikkeld zijn voor specifieke toepassingen, deze filters verhogen de effectiviteit van de luchtreiniger tegen specifieke klachten of bedreigingen voor de gezondheid. De filters werken in combinatie met de toegepaste voor-, actieve kool- en HEPA filters.
Worden geuren effectief verwijderd?
Ja een fotokatalytische luchtreiniger zal geuren effectief en blijvend afbreken.
Wat is een HEPA filter?
Een HEPA filter is een filter dat bestaat uit een mat met in willekeurige richting liggende polypropeen/glasfiber vezels. HEPA staat voor High Efficiency Particulate Air.
Did you find what you were looking for?