Dit deksel maakt het mogelijk een 125mm diepe filterset in de PureAirPro 1200 professionele luchtreiniger te plaatsen. Voordeel van een extra diepe filterset is een hogere capaiteit van het absorberen van partikels en of vluchtige stoffen zodat het toestel langer ingezet kan worden in vervuilde omstandigheden.

Er is tevens een filterdeksel leverbaar die het mogelijk maakt een 175mm diepe filterset te gebruiken.

PureAirPro luchtbehandeling

 

Beschikbaarheid:
Direct leverbaar
€ 108,90 € 90,00
- +
Specificaties
Gewicht (kg) 2,50
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:125mm deksel t.b.v. PureAirPro 1200
Uw waardering

Gerelateerde producten

Klantvragen
Wat is actieve kool?
Actieve kool is speciaal behandelde koolstof die de eigenschap heeft allerlei stoffen aan zich te kunnen binden, voor verdere info hierover meer op onze site.
Wat is een custom filter?
De Coway AP-1007EH, AP-1008DH en AP-0807DH kunnen worden voorzien van filters die speciaal ontwikkeld zijn voor specifieke toepassingen, deze filters verhogen de effectiviteit van de luchtreiniger tegen specifieke klachten of bedreigingen voor de gezondheid. De filters werken in combinatie met de toegepaste voor-, actieve kool- en HEPA filters.
Wat is een HEPA filter?
Een HEPA filter is een filter dat bestaat uit een mat met in willekeurige richting liggende polypropeen/glasfiber vezels. HEPA staat voor High Efficiency Particulate Air.
Wat is de levensduur van luchtfilters?
De levensduur van luchtfilters is afhankelijk van de hoeveelheid vervuiling in de te reinigen lucht, dus een exacte levensduur is niet van te voren vast te stellen. Als de filtereffectiviteit met de helft is afgenomen, is het aan te raden het filter te vervangen, voor de meeste toestellen HEPA filter is dit gemiddeld één jaar bij continu gebruik. De actieve kool filters en custom filters voor specifieke toepassingen hebben een gemiddelde levensduur van half jaar.
U moet ingelogd zijn om vragen te kunnen stellen.

Gerelateerde producten