Wandmontagebeugel PureAirPro 1200

Met deze wandmontagebeugel is de PureAirPro 1200 op te hangen voor vaste plaatsing. De wandmontagebeugel is leverbaar in versies voor één of twee toestellen afhankelijk van de ruimtegrootte en de intensiteit van de luchtvervuiling.

Het bovenste gedeelte fixeert de draaggreep van de luchtreiniger en scharniert zodat de luchtreiniger ook eenvoudig en snel weer van de beugel te nemen is.

De PureAirPro 1200 is voor gebruik met een wandmontagebeugel tevens te voorzien van een bekabelde afstandbediening, waarbij het bedieningspaneel in een separate kast wordt geplaatst die separaat aan de wand te monteren is zodat als het toestel hoog hangt het toerental nog steeds te regelen is. Deze afstandbediening is op bestelling te fabriceren, u kunt contact opnemen over de mogelijkheden voor uw toepassing.

Onder "downloads" onderaan deze pagina is een tekening te vinden waarop te zien is waar de te boren gaten aangebracht dienen te worden.

PureAirPro luchtbehandeling

v.a. € 235,95 € 195,00
Direct leverbaar
Incl. BTW
Excl. BTW
- +
Specificaties
Specificaties
Gewicht (kg) 2
Geschikt voor PureAirPro 1200
Downloads
pdf
(Grootte: 99 KB)
Montagetekening PureAirPro
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Wandmontagebeugel PureAirPro 1200
Uw waardering
(4)
Customer Questions
Wat is actieve kool?
Actieve kool is speciaal behandelde koolstof die de eigenschap heeft allerlei stoffen aan zich te kunnen binden, voor verdere info hierover meer op onze site.
Wat is een custom filter?
De Coway AP-1007EH, AP-1008DH en AP-0807DH kunnen worden voorzien van filters die speciaal ontwikkeld zijn voor specifieke toepassingen, deze filters verhogen de effectiviteit van de luchtreiniger tegen specifieke klachten of bedreigingen voor de gezondheid. De filters werken in combinatie met de toegepaste voor-, actieve kool- en HEPA filters.
Wat is een HEPA filter?
Een HEPA filter is een filter dat bestaat uit een mat met in willekeurige richting liggende polypropeen/glasfiber vezels. HEPA staat voor High Efficiency Particulate Air.
Wat is de levensduur van luchtfilters?
De levensduur van luchtfilters is afhankelijk van de hoeveelheid vervuiling in de te reinigen lucht, dus een exacte levensduur is niet van te voren vast te stellen. Als de filtereffectiviteit met de helft is afgenomen, is het aan te raden het filter te vervangen, voor de meeste toestellen HEPA filter is dit gemiddeld één jaar bij continu gebruik. De actieve kool filters en custom filters voor specifieke toepassingen hebben een gemiddelde levensduur van half jaar.
Did you find what you were looking for?