Diep deksel t.b.v. PureAirPro 1200

Extra diep filterdeksel bij toepassing van diepe filtersets

Deze deksel maakt het mogelijk een extra diepe filterset in de PureAirPro 1200 professionele luchtreiniger te plaatsen. Voordeel van het extra diepe filterset is een hogere capaiteit van het absorberen van partikels en of vluchtige stoffen zodat het toestel langer ingezet kan worden in vervuilde omstandigheden.

Bij gebruik van HEPA- of stoffilters is de luchtdoorvoer ook groter omdat een groter filter minder luchtweerstand heeft.

Deze deksel kan bijvoorbeeld gebruikt worden in combinatie met de wandmontagebeugel voor zeer effectieve en krachtige luchtzuivering in werkplaatsen en andere ruimten waar veel stof of andere vervuilingen worden geproduceerd.

Voor locaties waar geuren, schadelijke gassen of vluchtige stoffen gereinigd dienen te worden staat deze deksel het gebruik van een filterset met extra actieve kool toe.

Net als de standaard versie is het deksel voorzien van gaten met schroefdraad om een adapterplaat te monteren voor afzuigslang(en), de ingebouwde magneten maken het monteren nog wat eenvoudiger.

Gebruik van deze deksel maakt inzet van een 50mm (75mm t.o.v. de modellen tot 2019) diepere filterset mogelijk ten opzichte van de standaard gemonteerde filtersets

PureAirPro luchtbehandeling

€ 114,95 € 95,00
Direct leverbaar
Incl. BTW
Excl. BTW
- +
Specificaties
Specificaties
Gewicht (kg) 2,50
Gerelateerde producten
Meer keuzes:
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Diep deksel t.b.v. PureAirPro 1200
Uw waardering
(4)
Customer Questions
Wat is actieve kool?
Actieve kool is speciaal behandelde koolstof die de eigenschap heeft allerlei stoffen aan zich te kunnen binden, voor verdere info hierover meer op onze site.
Wat is een custom filter?
De Coway AP-1007EH, AP-1008DH en AP-0807DH kunnen worden voorzien van filters die speciaal ontwikkeld zijn voor specifieke toepassingen, deze filters verhogen de effectiviteit van de luchtreiniger tegen specifieke klachten of bedreigingen voor de gezondheid. De filters werken in combinatie met de toegepaste voor-, actieve kool- en HEPA filters.
Waar moet ik de luchtreiniger plaatsen?
Waar u uw luchtreiniger plaatst is essentieel om de werking van de luchtreiniger te optimaliseren. Het aan te raden deze zo centraal mogelijk in een ruimte te plaatsen, niet in hoeken of verstopt achter andere objecten. Met name Coway heeft mede om deze reden een grote nadruk op design gelegd zodat de luchtreiniger goed in elk interieur te integreren is. Coway producten wonnen reeds diverse Design Awards, zoals de Red Dot Award, IDEA, en IF design Award.
Worden geuren effectief verwijderd?
Ja een fotokatalytische luchtreiniger zal geuren effectief en blijvend afbreken.
Did you find what you were looking for?