Diep deksel t.b.v. PureAirPro 1200

Extra diep filterdeksel bij toepassing van diepe filtersets

Deze deksel maakt het mogelijk een extra diepe filterset in de PureAirPro 1200 professionele luchtreiniger te plaatsen. Voordeel van het extra diepe filterset is een hogere capaiteit van het absorberen van partikels en of vluchtige stoffen zodat het toestel langer ingezet kan worden in vervuilde omstandigheden.

Bij gebruik van HEPA- of stoffilters is de luchtdoorvoer ook groter omdat een groter filter minder luchtweerstand heeft.

Deze deksel kan bijvoorbeeld gebruikt worden in combinatie met de wandmontagebeugel voor zeer effectieve en krachtige luchtzuivering in werkplaatsen en andere ruimten waar veel stof of andere vervuilingen worden geproduceerd.

Voor locaties waar geuren, schadelijke gassen of vluchtige stoffen gereinigd dienen te worden staat deze deksel het gebruik van een filterset met extra actieve kool toe.

Net als de standaard versie is het deksel voorzien van gaten met schroefdraad om een adapterplaat te monteren voor afzuigslang(en), de ingebouwde magneten maken het monteren nog wat eenvoudiger.

Gebruik van deze deksel maakt inzet van een 50mm (75mm t.o.v. de modellen tot 2019) diepere filterset mogelijk ten opzichte van de standaard gemonteerde filtersets

PureAirPro luchtbehandeling

Beschikbaarheid:
Direct leverbaar
€ 114,95 € 95,00
- +
Gerelateerde producten