Diep deksel t.b.v. PureAirPro 1200

Extra diep filterdeksel bij toepassing van diepe filtersets

Deze deksel maakt het mogelijk een extra diepe filterset in de PureAirPro 1200 professionele luchtreiniger te plaatsen. Voordeel van het extra diepe filterset is een hogere capaiteit van het absorberen van partikels en of vluchtige stoffen zodat het toestel langer ingezet kan worden in vervuilde omstandigheden.

Bij gebruik van HEPA- of stoffilters is de luchtdoorvoer ook groter omdat een groter filter minder luchtweerstand heeft.

Deze deksel kan bijvoorbeeld gebruikt worden in combinatie met de wandmontagebeugel voor zeer effectieve en krachtige luchtzuivering in werkplaatsen en andere ruimten waar veel stof of andere vervuilingen worden geproduceerd.

Voor locaties waar geuren, schadelijke gassen of vluchtige stoffen gereinigd dienen te worden staat deze deksel het gebruik van een filterset met extra actieve kool toe.

Net als de standaard versie is het deksel voorzien van gaten met schroefdraad om een adapterplaat te monteren voor afzuigslang(en), de ingebouwde magneten maken het monteren nog wat eenvoudiger.

Gebruik van deze deksel maakt inzet van een 50mm (75mm t.o.v. de modellen tot 2019) diepere filterset mogelijk ten opzichte van de standaard gemonteerde filtersets

PureAirPro luchtbehandeling

€ 114,95 € 95,00
Direct leverbaar
Incl. BTW
Excl. BTW
- +
Specificaties
Gewicht (kg) 2,50
Meer keuzes:
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Diep deksel t.b.v. PureAirPro 1200
Uw waardering
Customer Questions
Wat is actieve kool?
Actieve kool is speciaal behandelde koolstof die de eigenschap heeft allerlei stoffen aan zich te kunnen binden, voor verdere info hierover meer op onze site.
Wat is een custom filter?
De Coway AP-1007EH, AP-1008DH en AP-0807DH kunnen worden voorzien van filters die speciaal ontwikkeld zijn voor specifieke toepassingen, deze filters verhogen de effectiviteit van de luchtreiniger tegen specifieke klachten of bedreigingen voor de gezondheid. De filters werken in combinatie met de toegepaste voor-, actieve kool- en HEPA filters.
Wat is een HEPA filter?
Een HEPA filter is een filter dat bestaat uit een mat met in willekeurige richting liggende polypropeen/glasfiber vezels. HEPA staat voor High Efficiency Particulate Air.
Wat is de levensduur van luchtfilters?
De levensduur van luchtfilters is afhankelijk van de hoeveelheid vervuiling in de te reinigen lucht, dus een exacte levensduur is niet van te voren vast te stellen. Als de filtereffectiviteit met de helft is afgenomen, is het aan te raden het filter te vervangen, voor de meeste toestellen HEPA filter is dit gemiddeld één jaar bij continu gebruik. De actieve kool filters en custom filters voor specifieke toepassingen hebben een gemiddelde levensduur van half jaar.
Please, mind that only logged in users can submit questions