Antikalk filter voor luchtbevochtigers

Antikalk en antibacteriëel filter voor luchtbevochtigers met wateraansluiting

Minimaliseer kalkaanslag in de luchtbevochtiger en bestrijd de verspeiding van kalkstof met dit professionele filter dat de watertoevoer zuivert.

Kalkaanslag is de grootste vijand van betrouwbare werking van een luchtbevochtiger, hiermee zijn deze mineralen uit het water te filteren om een luchtbevochtiger met een minimum aan onderhoud te laten functioneren. Dit is ook zeer nuttig als de luchtbevochtiger is opgehangen en niet continu bereikbaar is voor controle of reiniging.

Het antikalk filter gebruikt een cartridge gevuld met ionenwisselaarhars bolletjes die het kalk aan het water onttrekken, dit is een bekende en gangbare manier van het ontharden van water.

Het filter kan via PE slangen op de watertoevoer worden aangesloten en kan voor elke luchtbevochtiger die op deze manier van water voorzien wordt gebruikt worden.

De lengte van het gebruikte filtercartridge is 15 inch, anderhalf keer zo lang als de gangbare 10 inch filters.

De levensduur van de cartidge is afhankelijk van de waterhardheid en de capaciteit van de luchtbevochtiger, de gemiddelde levensduur is ca. 1.000 - 3.000 liter.

Voor toepassingen waar meerdere bevochtigers aangesloten zijn of voor de FOG 50 bevochtiger met hoge capaciteit hebben wij als alternatief met zeer hoge capaciteit de professionele waterontharder voor luchtbevochtigers.

 

Hale professionele luchtbehandeling

Beschikbaarheid:
Op voorraad
€ 157,18 € 129,90
- +
Gerelateerde producten