BSK Scholar-700 modbus ventilatie unit

BSK Scholar-700 modbus energie zuinige WTW unit

De BSK Scholar-700 modbus ventilatie unit is een warmteterugwinning toestel die ervoor zorgt dat zowel je ruimte van verse schone lucht wordt voorzien en daarnaast de warmte behoudt in de ruimte. Met zijn krachtige warmtewisselaar behoudt het tot 95% van de warmte die aanwezig is in de ruimte. De BSK scholar modbus ventilatie unit is de perfecte oplossing voor schoollokalen, vergaderruimtes of aula’s en grote hallen.

Offerte aanvragen

BSK Scholar-700 modbus hoge capaciteit ventilatie

De BSK Scholar-700 Modbus ventilatie unit is een ventilatiesysteem dat ontworpen is om 700m3 aan zuivere lucht te leveren. Dit betekent dat het in staat is om een constante luchtstroom van 700 kubieke meter per uur te leveren, wat zorgt voor een goede ventilatie en een gezonde binnenluchtkwaliteit in de ruimte waarin het systeem is geïnstalleerd. Het is dus een toestel met een extreem hoge capaciteit ventilatie die daarnaast ook nog de warmte terugwint waardoor er geen warmte verloren gaat.

 

BSK Scholar-700

Beschikbaarheid:
Levertijd op aanvraag
€ 4.250,00 € 3.512,40
- +

Waarom dit product

  • Stil design
  • Modbus-communicatie
  • Hoge capaciteit ventilatie
  • Energie zuinig
  • Efficiënte warmteterugwinning
  • Schematische werking
  • G4 & F7 filtratie
  • Tot 700m² p/uur

Modbus ventilatie van de BSK Scholar-700

De BSK Scholar-700 ventilatie unit maakt gebruik van het Modbus-communicatieprotocol, waarmee het kan communiceren met andere apparaten of systemen die ook Modbus ondersteunen. Hierdoor kan het systeem geïntegreerd worden in een bredere automatiseringsoplossing of een gebouwbeheersysteem. Dit zorgt ervoor dat het systeem gemakkelijk bedient kan worden. Het is dus een energie zuinige WTW ontworpen voor grotere ruimtes.

Efficiënte en betrouwbare ventilatie

Met de BSK Scholar-700 Modbus ventilatie unit ben je verzekerd van een efficiënte en betrouwbare ventilatie, waardoor de luchtkwaliteit in de ruimte op peil blijft en een comfortabel binnenklimaat wordt gecreëerd. De BSK Scholar Modbus ventilaite unit heeft een stil design wat de uitstraling van het toestel aantrekkelijk en toegankelijk maakt.

Gefilterde en zuivere zuurstof

De BSK Scholar-700 Modbus ventilatie unit is voorzien van verschillende filters. De frisse, zuivere lucht wordt eerst door een G4 filter en een F7 filter heen geblazen. Dit zorgt ervoor dat virussen, bacteriën en kleinere stofdeeltjes effectief worden verwijdert uit de inkomende frisse lucht. De vervuilde binnenlucht wordt door een M5 filter heen geblazen en wordt de warmte onttrokken uit de binnenlucht. Omdat het toestel een eigen Co2 meter heeft zorgt het voor een automatische werking wanneer de binnenlucht een te hoog PPM gehalte behaald. Dit is ook in te stellen.

Schematisch inzetbare ventilatie

Door de slimme werking van de BSK Scholar modbus ventilatie unit kan deze worden ingesteld met een wekelijks schema. Dit is perfect voor bijvoorbeeld scholen en vergaderzalen die bepaalde dagen in de week vol met mensen zit. Het toestel is met een bepaald stil design ontworpen. Door de geluidswerende materialen aan de binnenzijde is het toestel efficiënt en super stil in gebruik.

Beschikbaarheid:
Levertijd op aanvraag
Gerelateerde producten