Ghost 160 APP decentrale ventilatie

Ghost 160 APP decentrale ventilatie

Ghost 160 APP eenvoudig te installeren decentraal ventilatiesysteem

De Ghost 160 APP decentrale ventilatie is een innovatief systeem voor ventilatie en klimaatbeheersing. Dit type ventilatiesysteem werkt volledig autonoom en kan daarom worden toegepast in woningen en gebouwen waar geen centraal ventilatiesysteem aanwezig is. Naast de eenvoudige installatie is de Ghost 160 APP decentrale WTW is door zijn design en efficiëntie nieuw op de markt en heeft daardoor een groot potentieel.

Offerte aanvragen

De Ghost 160 APP decentrale ventilatie bestaat uit een compacte ventilatie-unit die in een buitenmuur of raam kan worden geïnstalleerd. Deze unit zuigt vervuilde lucht af uit de ruimte en voert deze via een warmtewisselaar naar buiten. Tegelijkertijd wordt er verse buitenlucht naar binnen gezogen en opgewarmd door de warmtewisselaar. Hierdoor wordt de warmte teruggewonnen en blijft de energie in het gebouw behouden.

Beschikbaarheid:
Direct leverbaar
€ 420,00 € 347,11
- +

Waarom dit product

  • Decentraal ventilatie systeem
  • Fraai design
  • Smart bediening
  • Eenvoudige installatie
  • Geschikt voor 20-30m²
  • Tot 93% warmteterugwinning
  • Toepasbaar in iedere ruimte met buitenmuur
  • Binnen 3 weken geïnstalleerd

De verschillende standen

De Ghost 160 APP decentrale ventilatie kan aan de hand van verschillende standen worden bedient. Dit bied de mogelijkheid om met verschillende geluidsniveaus verschillende luchtvolumes te realiseren. Het stroomverbruik is maximaal 6,9 Watt. Het geluidsniveau is maximaal 37 DB dit is de maximale stand op 3 meter afstand. Het geluidsniveau, stroomverbruik en de luchtvolume maakt de Ghost 160 APP decentrale ventilatie geschikt voor enorm veel doeleinden. Met zijn lage energieverbruik en geluidsdruk is deze decentrale ventilatie unit toepasbaar op slaapkamers, kantoorruimtes of huiskamers.

Keramische warmtewisselaar met filter

In de Ghost 160 APP decentrale ventilatie maakt gebruik van een keramische warmtewisselaar die de warmte van de naar buiten afgevoerde binnenlucht absorbeert en deze warmte weer aan de verse, naar binnen gevoerde lucht afgeeft. De Ghost is in staat 95% van de warmte te behouden is daarmee bijzonder efficiënt. De Ghost heeft daarnaast een ventilatie met luchtvochtigheidssensor. Deze zorgt er automatisch voor dat de luchtvochtigheid gemeten kan worden. Naast het verversen van de lucht wordt de verse buitenlucht tevens gezuiverd door het ingebouwde filter, dit voorkomt de verspreiding van vervuilingen zoals pollen en allergenen binnenshuis.

De Ghost 160 APP decentrale ventilatie is daarmee een duurzaam en comfortabel alternatief voor traditionele ventilatiesystemen. Het systeem is bovendien gemakkelijk te installeren en te onderhouden, waardoor het ook geschikt is voor renovatieprojecten.

Beschikbaarheid:
Direct leverbaar
Gerelateerde producten