Vaste warmtepomp / airco zonder buitenunit / zonder gaten in de muur

Stap 1

Voor welk soort locatie zoekt u een oplossing?

Stap 3

Voor welk soort locatie zoekt u een oplossing?

Water/lucht monoblock warmtepomp airconditioning van Innova

De Innova 2.0 15HP H2O is een water/lucht monoblock warmtepomp, voor deze airco/warmtepomp zijn geen gaten in de muur nodig. Het toestel kan worden aangesloten op een waterbron of gesloten waterkring voor een koelende of verwarmende werking.

De Innova 2.0 H2O kan worden aangesloten aan een waterbron zoals grondwater pomp, waterleiding of gesloten waterkring. De warmte om de ruimte te verwarmen of koelen wordt hierbij onttrokken of afgegeven aan het water. Bij de Innova 2.0 H2O hoeven er dus geen gaten in de muur te worden geboord en kan het toestel zowel aan een buiten- als een binnenmuur gemonteerd worden.

Door het gebruik van water in plaats van lucht is de Innova 2.0 H2O ook de krachtigste en efficiëntste versie van de 2.0 modellen.

De Innova 2.0 H2O gebruikt maximaal 150 liter water per uur en is met en zonder doseerklep leverbaar, deze klep doseert de hoeveelheid water aan de hand van de koel- of verwarmingsbehoefte.

Klik hier om een offerte aan te vragen voor plaatsing van de Innova Monoblock Airco's.

De Innova airco toestellen worden op een pallet verzonden, en kunnen dus niet naar een Parcelshop worden geleverd of op zaterdag geleverd worden.

Zie ook:

Terug naar stap 2.

 

Water/lucht monoblock warmtepomp Water/lucht monoblock airco Installatie partner