Stap 1

Voor welk soort locatie zoekt u een oplossing?

Stap 3

Voor welk soort locatie zoekt u een oplossing?

Producten

Lucht zuiveren op kantoor: een goed werkklimaat verlaagd ziekteverzuim

Lucht zuiveren op kantoor kan resulteren in een verlaagd ziekteverzuim. Als u uw mensen 8 uur of meer per dag blootstelt aan lucht van inferieure kwaliteit, is de kans op ziekte groter. Werken in zuivere lucht geeft uw medewerkers bovendien een gevoel van welbehagen dat kan resulteren in verhoogde productiviteit.

Een kantoor luchtreiniger bij meerdere mensen in 1 ruimte

Lucht zuiveren op kantoor kan productiviteit doen toenemen en ziekteverzuim doen afnemen. De kosten voor ziekteverzuim liggen niet alleen in doorlopende loonkosten zonder productiviteit voor de investering. Tijdens het ziekteverzuim kan uw werknemer ook geen bron van inspiratie zijn voor andere medewerkers. Sterker nog: als 1 van uw medewerkers geregeld ziek is, kan dat tot frustratie leiden onder uw overige werknemers. Hoe meer mensen er in een ruimte samenwerken, hoe belangrijker het wordt de lucht te zuiveren.

Kantoor grenzend aan uw werkplaats?

Als uw kantoor of een deel daarvan grenst aan de werkplaats, kunnen partikels, rook of gassen van werkzaamheden als slijpen, lassen, solderen of andere werkzaamheden het kantoor binnendringen. Dit heeft een negatieve invloed op de kwaliteit van de lucht.

Professionele oplossingen

ITEC levert professionele oplossingen voor iedere bedrijfsmatige omstandigheid. Door onze inkoopvoordelen bij grote fabrikanten bent u bovendien verzekerd van een gunstig prijsniveau. ITEC kan bogen op jarenlange ervaring en vele zakelijke/industriële klanten. Wij geven u graag professioneel advies.

Zie ook:

Terug naar stap twee.

Kantoor luchtreiniger