Afzuigarm adapter tafelmontage PureAirPro 6000

Deze adapter is eenvoudig aan een tafel te klemmen om de afzuigarm een vaste plek te geven op een werkplek of installatie om fijnstof, geuren, gassen, vluchtige stoffen of andere vervuilingen af te kunnen zuigen.

De PureAirPro 6000-serie afzuigers zijn met een afstandbediening te bedienen dus hoeft het toestel zelf niet binnen handbereik te staan.

De set bestaat uit de adapter, aansluitstukken en 1 meter slang van machine tot tafeladapter plus 1.5 meter bamboo tube om de verbinding met de afzuiger te maken.

De adapter is geschikt voor tafels of schappen tot 45mm dik.

PureAirPro luchtbehandeling

€ 114,95 € 95,00
Direct leverbaar
Incl. BTW
Excl. BTW
- +
Specificaties
Specificaties
Gewicht (kg) 1
Afmetingen 1m slang - machine tot tafeladapter + 1.5m bamboo tube
Geschikt voor Tafels of schappen tot 45mm dik
Gerelateerde producten
Meer keuzes:
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Afzuigarm adapter tafelmontage PureAirPro 6000
Uw waardering
(4)
Customer Questions
Wat is actieve kool?
Actieve kool is speciaal behandelde koolstof die de eigenschap heeft allerlei stoffen aan zich te kunnen binden, voor verdere info hierover meer op onze site.
Wat is een custom filter?
De Coway AP-1007EH, AP-1008DH en AP-0807DH kunnen worden voorzien van filters die speciaal ontwikkeld zijn voor specifieke toepassingen, deze filters verhogen de effectiviteit van de luchtreiniger tegen specifieke klachten of bedreigingen voor de gezondheid. De filters werken in combinatie met de toegepaste voor-, actieve kool- en HEPA filters.
Waar moet ik de luchtreiniger plaatsen?
Waar u uw luchtreiniger plaatst is essentieel om de werking van de luchtreiniger te optimaliseren. Het aan te raden deze zo centraal mogelijk in een ruimte te plaatsen, niet in hoeken of verstopt achter andere objecten. Met name Coway heeft mede om deze reden een grote nadruk op design gelegd zodat de luchtreiniger goed in elk interieur te integreren is. Coway producten wonnen reeds diverse Design Awards, zoals de Red Dot Award, IDEA, en IF design Award.
Worden geuren effectief verwijderd?
Ja een fotokatalytische luchtreiniger zal geuren effectief en blijvend afbreken.
Did you find what you were looking for?