Afzuiger kit PureAirPro 1200 2-arm

Kit om de PureAirPro 1200 om te bouwen tot afzuiger met 2 110mm afzuigarmen en RVS afzuigtrechter.

Met deze kit is de PureAirPro 1200 luchtreiniger om te bouwen tot een afzuiger met 2 armen die te gebruiken is om geuren, gassen, damp, rook en (fijn)stof af te zuigen.

De kit bestaat uit:

  • Twee semi-flexibele armen (180cm)
  • Een RVS afzuigtrechter (26cm) met afsluitklep
  • Een verzinkte plaat voor montage op het deksel van de PureAirPro 1200 met montagestukken voor de armen
  • 4 zwenkwieltjes om het toestel eenvoudig te kunnen verplaatsen

Een nuttige accessoire voor de PureAirPro 1200 met afzuigkit is de bekabelde afstandbediening, hiermee is het toestel in- en uit te schakelen en is het vermogen te regelen. Door de afstandbediening bijvoorbeeld op de werktafel te plaatsen is deze eenvoudig en naar behoefte te bedienen.

het gebruik van een slang om de afgezogen lucht af te voeren kan ook een nuttig accessoire zijn, om bijvoorbeeld zonder filter vervuilingen af te voeren of de gezuiverde lucht verderop of buiten de ruimte uit te blazen. In een kleine ruimte kan het namelijk zijn dat de uitgeblazen lucht een dermate luchtverplaatsing geeft dat het de afzuiging verstoren kan.

De afzuigkit is te gebruiken met de standaard filterset en deksel, maar ook met het extra diepe filterdeksel om het gebruik van een diepere filterset mogelijk te maken, om bijvoorbeeld diepere actieve kool filters te bevatten voor meer werking tegen geuren en gassen of diepere HEPA of F7 filters voor een langere levensduur bij gebruik tegen (fijn)stof.

PureAirPro luchtbehandeling

€ 477,95 € 395,00
Direct leverbaar
Incl. BTW
Excl. BTW
- +
Specificaties
Specificaties
Gewicht (kg) 2,50
Gerelateerde producten
Meer keuzes:
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Afzuiger kit PureAirPro 1200 2-arm
Uw waardering
(4)
Customer Questions
Wat is actieve kool?
Actieve kool is speciaal behandelde koolstof die de eigenschap heeft allerlei stoffen aan zich te kunnen binden, voor verdere info hierover meer op onze site.
Wat is een custom filter?
De Coway AP-1007EH, AP-1008DH en AP-0807DH kunnen worden voorzien van filters die speciaal ontwikkeld zijn voor specifieke toepassingen, deze filters verhogen de effectiviteit van de luchtreiniger tegen specifieke klachten of bedreigingen voor de gezondheid. De filters werken in combinatie met de toegepaste voor-, actieve kool- en HEPA filters.
Waar moet ik de luchtreiniger plaatsen?
Waar u uw luchtreiniger plaatst is essentieel om de werking van de luchtreiniger te optimaliseren. Het aan te raden deze zo centraal mogelijk in een ruimte te plaatsen, niet in hoeken of verstopt achter andere objecten. Met name Coway heeft mede om deze reden een grote nadruk op design gelegd zodat de luchtreiniger goed in elk interieur te integreren is. Coway producten wonnen reeds diverse Design Awards, zoals de Red Dot Award, IDEA, en IF design Award.
Worden geuren effectief verwijderd?
Ja een fotokatalytische luchtreiniger zal geuren effectief en blijvend afbreken.
Did you find what you were looking for?