Watertoevoer aansluitset Idealin

Met deze aanluitset is een Idealin luchtbevochtiger snel en eenvoudig aan de waterleiding aan te sluiten. De set is geschikt voor de gangbare 3/4" waterkranen zoals deze gebruikt worden voor vaatwassers en wasmachines.

De set bestaat uit een 6mm dunne waterslang, een aansluitstuk voor aan de waterkraan en een aansluitstuk om de slang aan de bij de luchtbevochtiger geleverde slang te verbinden zodat de totale lengte van de slang 10 meter is.

De slang is met een zogenaamde push-fit koppeling in de aansluitstukken te steken, hiervoor is geen gereedschap nodig. De slang is ook weer eenvoudig te verwijderen door het kraagje van de push-fit koppeling in te drukken en de slang er uit te trekken.

De slang is 8 meter lang en kan nadat deze op de gewenste lengte is geknipt gewoon weer in de push-fit koppeling gedrukt worden.

Beschikbaarheid:
Direct leverbaar
€ 29,65 € 24,50
- +
Specificaties
Gewicht (kg) 0,50
Afmetingen 6mm insteek x 3/4"
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Watertoevoer aansluitset Idealin
Uw waardering
Klantvragen
Wat is actieve kool?
Actieve kool is speciaal behandelde koolstof die de eigenschap heeft allerlei stoffen aan zich te kunnen binden, voor verdere info hierover meer op onze site.
Wat is een custom filter?
De Coway AP-1007EH, AP-1008DH en AP-0807DH kunnen worden voorzien van filters die speciaal ontwikkeld zijn voor specifieke toepassingen, deze filters verhogen de effectiviteit van de luchtreiniger tegen specifieke klachten of bedreigingen voor de gezondheid. De filters werken in combinatie met de toegepaste voor-, actieve kool- en HEPA filters.
Wat is een HEPA filter?
Een HEPA filter is een filter dat bestaat uit een mat met in willekeurige richting liggende polypropeen/glasfiber vezels. HEPA staat voor High Efficiency Particulate Air.
Wat is de levensduur van luchtfilters?
De levensduur van luchtfilters is afhankelijk van de hoeveelheid vervuiling in de te reinigen lucht, dus een exacte levensduur is niet van te voren vast te stellen. Als de filtereffectiviteit met de helft is afgenomen, is het aan te raden het filter te vervangen, voor de meeste toestellen HEPA filter is dit gemiddeld één jaar bij continu gebruik. De actieve kool filters en custom filters voor specifieke toepassingen hebben een gemiddelde levensduur van half jaar.
Gerelateerde producten