Hoeveel water verbruikt de Innova 2.0 15HP H2O?

In ons assortiment hebben wij twee verschillende type Innova H2O's, met doseerklep en zonder doseerklep.

Het verschil in waterverbruik tussen de twee is aanzienlijk. De reden hiervan is dat het toestel zonder doseerklep is bedoeld voor gesloten water systemen waarbij de Innova het water recirculeerd, hierin zou een doseerklep niet wenselijk zijn. Dit wil wel ook zeggen dat als u het toestel ZONDER doseerklep als individueel toestel direct aangesloten op watertoevoer en afvoer, het waterverbruik niet te overzien is.

Hiervoor hebben wij de Innova 2.0 15HP H2O met doseerklep, zoals de naam al doet vermoeden doseert deze het water verbruik. Dit is een toepassing die tijdens koeling het meest efficient werkt.

Het verbruik van de Innova 2.0 H2O met doseerklep

  • Tijdens koelen - Tussen de 80L en de 150L p/u (afhankelijk in welke modi het toestel draait) dit komt neer op een verbruik van +/- €1,- a €2,- euro per dag.
  • Tijdens verwarmen - Hoewel dit toestel wel kan verwarmen is deze niet geheel geschikt om dit te doen. Wanneer de H2O moet verwarmen is er een erg hoog water verbruik, wanneer het water beneden de +/-12 graden komt heeft een nog hoger verbruik EN verbruikt het toestel meer stroom.