Waar kan ik het privacybeleid vinden?

Het privacybeleid kunt u vinden op onze website, op deze pagina.

Hieronder zullen wij het ook voor u uitleggen.

 

Privacybeleid
Dit is de website van Itec Luchtreiniging
Ons bedrijfsadres is Koppelstraat 7 7391 AK Twello
Ons postadres is Koppelstraat 7 7391 AK Twello
Ons inschrijvingsnummer bij de Kamer van Koophandel is 08100645
Ons btw-nummer is 810193978 B01

Op deze website gebruiken we cookies (een cookie is een klein bestand dat verstuurd wordt door een internetserver en dat zich op de harde schijf van uw computer installeert. Dit bestand volgt de bezochte internetsites en bevat grote hoeveelheden gegevens over het bezoek).

Wanneer we uw gegevens op onze website verzenden of ontvangen, gebruiken we altijd coderingstechnieken die worden erkend als gangbare standaarden binnen de IT-industrie.

Toepassing van het privacybeleid.
Dit privacybeleid is van toepassing op elk bezoek aan onze website, transactie of overeenkomst die via de website of applicatie wordt aangegaan. Alle informatie die we van u verzamelen, inclusief uw persoonlijke gegevens, tijdens uw bezoek aan en/of gebruik van onze websites of apps, wordt verwerkt in overeenstemming met dit beleid en de hierin beschreven doeleinden met betrekking tot de verwerking van uw persoonlijke gegevens. Dit privacybeleid is niet van toepassing op websites van andere bedrijven die links naar onze websites of applicaties bevatten, of op links op onze websites. Itec Luchtreiniging bewaart uw gegevens conform de bewaarplicht die de Belastingdienst oplegt voor een bewaartermijn van 7 jaar.

Informatie die we verzamelen en door u verstrekken.
Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, verzamelt Itec Luchtreiniging uw bestelgegevens zoals uw naam, adres, telefoonnummer en betalingsgegevens (en indien van toepassing de naam en het adres van de ontvanger van de bestelling), en het e-mailadres van waaruit uw gegevens worden gebruikt om uw bestelling te bevestigen en te verzenden. We kunnen ook uw e-mailadres verzamelen wanneer u dit op onze website of mobiele applicatie invoert door u te abonneren op een nieuwsbrief of mailinglijst. We verzamelen ook informatie over u wanneer u online contact opneemt met onze klantenservice via telefoon of e-mail. We kunnen uw contactgegevens ook verzamelen als u meedoet aan een promotie of wedstrijd die door ons wordt aangeboden, of als u ons een mening geeft (bijvoorbeeld door onze producten te beoordelen). Itec Luchtreiniging bewaart uw gegevens conform de bewaarplicht die de Belastingdienst oplegt voor een bewaartermijn van 7 jaar.

Informatie die we automatisch verzamelen.
Itec Luchtreiniging verzamelt ook gegevens die we ontvangen op basis van uw gebruik van onze producten, bezoeken aan onze website, gebruik van applicaties en andere websites die toegankelijk zijn vanaf onze website. We verzamelen bijvoorbeeld uw IP-adres en het type webbrowser dat u gebruikt, evenals de datum en tijd waarop u onze website bezoekt. Itec Luchtreiniging bewaart uw gegevens conform de bewaarplicht die de Belastingdienst oplegt voor een bewaartermijn van 7 jaar.

Wat kunnen we nog meer met uw gegevens doen?
Uw gegevens kunnen voor de volgende doeleinden worden gebruikt:

Accepteer, verwerk en voer uw bestellingen uit.

Uw gegevens worden gebruikt om uw bestelling te verwerken, uit te voeren, te produceren en af ​​te leveren op het adres van uw keuze. Aan de hand van uw gegevens houden wij u ook op de hoogte van het verloop van uw bestelling. Wij geven uw gegevens door aan andere bedrijven die namens ons bepaalde diensten uitvoeren. Voorbeelden hiervan zijn: Een-op-een
Aan Itec Luchtreiniging gelieerde ondernemingen die uw bestelling voor u fabriceren; vervoerders zoals DHL of PostNL die verantwoordelijk zijn voor het verzenden en bezorgen van uw bestelling; online betaaldienstverleners zoals Paypal, SOFORT, IDEAL, Mister Cash, Giropay of MultiSafepay verwerken uw (creditcard)betaling; dienstverleners sturen e-mails of andere mediaberichten; marketinganalysebedrijven analyseren gegevens of verwijderen onnauwkeurigheden in onze databases en verlenen klantenservice. Itec Luchtreiniging bewaart uw gegevens conform de bewaarplicht die de Belastingdienst oplegt voor een bewaartermijn van 7 jaar.

Beheer je account.
Op sommige websites of applicaties is het mogelijk om een ​​eigen account aan te maken. In dit account slaan we informatie op zoals uw naam, verzend- en factuuradres, telefoonnummer en uw e-mailadres. We slaan ook informatie op over uw eerdere bestellingen, zodat u gemakkelijk nieuwe bestellingen kunt vinden en plaatsen. Itec Luchtreiniging bewaart deze gegevens totdat het account wordt opgezegd.

Marketing, Aanbiedingen en Verzenden van Nieuwsbrieven.
We kunnen uw gegevens gebruiken voor directmarketingdoeleinden om u commerciële informatie of aanbiedingen over onze producten en diensten te sturen via e-mail, direct mail, telefoon of andere media. Deze informatie of aanbiedingen kunnen in samenwerking met partners ook op een andere manier zijn samengesteld en dan producten of diensten van derde aanbieders of dienstverleners bevatten. U kunt zich abonneren op onze nieuwsbrief die per e-mail of direct mail wordt verzonden. Zo blijf je op de hoogte van speciale aanbiedingen en onze nieuwe of aanvullende producten en diensten. Als u geen commerciële communicatie meer van ons wenst te ontvangen (bijv. nieuwsbrieven), kunt u ons dit te allen tijde laten weten door contact op te nemen met onze klantenservice. Als het om een ​​e-mail gaat, klik dan op de afmeldlink onderaan de e-mail. Itec Luchtreiniging bewaart uw gegevens conform de bewaarplicht die de Belastingdienst oplegt voor een bewaartermijn van 7 jaar.

Opmerkingen en feedback.
Wij willen graag weten wat uw ervaring is met onze website en producten. Als u een beoordeling plaatst via onze website of onze klantenservice, kunnen we die beoordeling, of een deel daarvan, voor welk doel dan ook gebruiken, op voorwaarde dat we uw beoordeling niet combineren met uw naam of andere persoonlijke informatie. We zullen uw commentaar of delen ervan alleen blijven gebruiken samen met uw naam of andere persoonlijke gegevens die u ons hebt verstrekt met uw uitdrukkelijke voorafgaande toestemming. Itec Luchtreiniging bewaart uw gegevens conform de door de Belastingdienst opgelegde bewaarplicht voor een bewaartermijn van 7 jaar.

Onderhoud en ontwikkeling van onze website.
We streven er voortdurend naar om onze dienstverlening te verbeteren. Daarom kunnen wij uw gegevens gebruiken om u te vragen om vrijblijvend deel te nemen aan klant- of marktonderzoeken. Soms voeren andere bedrijven dit onderzoek namens ons uit. We zullen dergelijke bedrijven dan uw e-mailadres of telefoonnummer verstrekken, met inachtneming van dit privacybeleid. Itec Luchtreiniging bewaart uw gegevens conform de door de Belastingdienst opgelegde bewaarplicht voor een bewaartermijn van 7 jaar.

Fraude.
Wij gebruiken klantgegevens om fraude te onderzoeken, te voorkomen en te bestrijden. Als wij dat op grond van een wettelijke verplichting moeten doen, verstrekken wij klantgegevens aan bijvoorbeeld overheden of opsporingsinstanties.

Om onze klantenservice te verbeteren.
Om u te helpen uw probleem snel op te lossen, gebruiken wij uw gegevens en maken mogelijk aantekeningen en bewaren deze. Dit is handig als u nog een keer belt. Informatie over telefoongesprekken met u kan worden opgenomen en opgeslagen. Dit helpt ons om onze dienstverlening te verbeteren.

Verstrekking van gegevens aan derden.
Itec Luchtreiniging zal uw persoonsgegevens niet aan derden verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht is of in het geval van een fusie, overname, reorganisatie of soortgelijke gebeurtenis. Indien nodig zullen wij uw gegevens alleen verstrekken aan bedrijven die betrokken zijn bij de uitvoering van onze diensten, zoals bedrijven die betrokken zijn bij de betaling en financiële verwerking van uw bestelling of verzenddiensten om uw bestelling te bezorgen. Dit zal echter alleen met uw toestemming worden gebruikt voor de doeleinden die in dit beleid worden uiteengezet of voor andere doeleinden. Onze medewerkers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens en de inhoud van dit beleid te respecteren.

Inzage, Correctie en Bezwaar.
Op grond van de Wet bescherming persoonsgegevens (WBP) kunt u ons vragen uw persoonsgegevens te controleren. Ook kunt u ons hierom vragen als u vindt dat uw persoonsgegevens onjuist zijn of als u deze om andere redenen wilt verbeteren of aanvullen. Hetzelfde geldt voor verzoeken tot verwijdering of afscherming van uw persoonsgegevens indien deze onjuist, onvolledig of niet ter zake dienend zijn, of anderszins in strijd met wettelijke bepalingen worden verwerkt. U kunt deze inzage, correctie of bezwaar opvragen bij onze klantenservice. Daarnaast kunnen uw gegevens, waaronder uw persoonsgegevens, via uw account op bepaalde websites worden ingezien en via de websites worden gewijzigd.

Veranderingen en problemen.
We behouden ons het recht voor om dit privacybeleid te wijzigen. We zullen deze wijzigingen op onze website plaatsen, zodat u altijd weet welke informatie we verzamelen, hoe we deze gebruiken en beschermen, en hoe we uw informatie aan derden verstrekken en/of bekendmaken.

 

Hoe kunt u contact met ons opnemen over ons privacybeleid?
------------------------------------------------------------------

Als u wilt reageren op ons privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen
- Per e-mail: info@itecluchtreiniger.nl
- Tel: 0571 840 844
- Per brief: Koppelstraat 7, 7391AK Twello

 

Over communiceren via e-mail

Indien u in de toekomst geen e-mails meer wenst te ontvangen van ons bedrijf, gelieve ons te contacteren op bovenstaand adres.

Over correspondentie

Als u ons via internet uw postadres meedeelt, ontvangt u de door u gevraagde informatie alleen op het adres dat u ons meedeelt.

Over telefonische communicatie

Als u ons online uw telefoonnummer meedeelt, zal ons bedrijf alleen telefonisch contact met u opnemen als dit nodig is om u te informeren over bestellingen die u online hebt geplaatst.

Indien u geen reclamemateriaal en/of zakelijke telefoontjes met adres (meer) wenst te ontvangen, kunt u dit kenbaar maken via de website van Stichting Infofilter: www.infofilter.nl.

Ons bedrijf kan consumenteninformatie gebruiken voor nieuwe doeleinden die niet zijn uiteengezet in ons privacybeleid. In dergelijke gevallen zullen wij contact met u opnemen alvorens uw gegevens voor deze nieuwe doeleinden te gebruiken, om u op de hoogte te stellen van onze wijzigingen in de wetgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens en om u de mogelijkheid te bieden bezwaar te maken tegen uw deelname.

Op verzoek verlenen wij websitebezoekers toegang tot alle informatie die wij over hen bijhouden. Als u toegang wenst tot deze informatie, gelieve ons te contacteren op het hierboven vermelde adres.

Op verzoek bieden wij websitebezoekers de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens die wij over hen hebben te corrigeren. Indien u uw persoonsgegevens wenst te verbeteren, gelieve ons te contacteren op het hierboven vermelde adres.

Als u vindt dat onze website niet voldoet aan ons privacybeleid, neem dan contact op met ons bedrijf op het hierboven vermelde adres.