Welke verzendwijze biedt Itec Luchtreiniging?

Uw bestelling wordt via GLS verzonden, de kleine en normale pakketten via de pakketlevering, de grote dozen of pallets worden via de zakelijke bezorgservices van GLS geleverd.

U ontvangt bericht als uw bestelling wordt verzonden, in deze e-mail kunt u lezen op welke dag u uw bestelling kan verwachten, via een link in dit bericht kunt u tevens een andere datum kiezen, het afleveradres wijzigen of ervoor kiezen de zending op een PakketShop af te laten leveren.

Let op: pallets of zeer grote pakketten (zoals voor de HALE 45DW) kunnen niet bij een PakketShop worden afgeleverd, na verzending van bestellingen als deze ontvangt u ook alleen een Track&Trace e-mail waarin u de zending kunt volgen, u kunt via deze e-mail dus geen wijzigingen van het afleveradres o.i.d. doorgeven. Mocht er toch een omstandigheid zijn waardoor er een wijziging in de zending noodzakelijk is kunt u uiteraard wel contact met ons opnemen.

Mocht de bezorger u niet thuis treffen zal hij proberen het pakket bij de buren af te leveren, als dit lukt laat hij een bericht achter in uw brievenbus en ontvangt u een e-mail. Als het niet lukt het pakket af te leveren ontvangt u ook een bericht in uw brievenbus en een e-mail. De e-mail en het bericht in de brievenbus geven u een mogelijkheid bepalen hoe u het pakket wenst te ontvangen; 

  • Het pakket opnieuw laten aanbieden op hetzelfde bezorgadres. Voor de beschikbare bezorgdata worden tijdvensters van drie uur opgegeven.
  • Het pakket zelf bij het GLS-depot of een GLS PakketShop afhalen. Het pakket blijft in het depot of de PakketShop en kan binnen vijf dagen opgehaald worden.
    Voor vragen hierover of voor specifieke instructies betreffende de levering kunt u contact met ons opnemen.

Levering van grote producten (zoals airco's) op pallet
Zware pakketten boven de 25kg mogen niet door de standaard pakketbezorger getild worden. Om deze reden worden de pakketten op een pallet verzonden met GLS. Maar soms is het mogelijk dat een vrachtwagen niet door een bepaalde straat past.

Is uw afleveradres op een bedrijventerrein? Dan wordt uw bestelling per pallet verzonden.

Is uw afleveradres midden in een woonwijk? Dan versturen wij uw bestelling met Focus Koriers.

Focus Koriers heeft bezorgbusjes waarin uw pakket veilig verzonden kan worden. Hierdoor kunnen zij uw bestelling overal leveren. Besteld u voor 15:30? Dan wordt uw bestelling de volgende dag bij ons opgehaald. U krijgt van ons een track en trace toe gestuurd en een verwachte leverdatum.

Let op: Door drukte bij onze transporteurs kan het zijn dat de bezorging iets langer duurt dan gewend.