Complete filterset PureAirPro 1200 luchtreiniger van PureAirParts

Complete filterset t.b.v. de PureAirPro 1200 industriële luchtreiniger

Dit is de complete, standaard PureAirParts filterset voor de PureAirPro 1200 professionele luchtreiniger, bestaande uit:

Deze filterset is in drie versies leverbaar:

  • T.b.v. de PureAirPro 1200, model 2016-2019, dit toestel is herkenbaar aan de ronde luchtinlaat deze filterset is in totaal 100mm diep (25mm pre/F5 filter, 50mm HEPA, 25mm active kool).
  • T.b.v. de PureAirPro 1200, model 2019-heden, dit toestel is herkenbaar aan de vierkante luchtinlaat, deze filterset is in totaal 125mm diep (50mm pre/F5 filter, 50mm HEPA, 25mm active kool).
  • T.b.v. de PureAirPro 1200 met extra diepe filterset, deze filterset is in totaal 175mm diep (50mm pre/F5 filter, 50mm HEPA, 75mm active kool).

De afmetingen van de filters zijn 405 x 405 mm, de diepte varieëert per set zoals hierboven beschreven.

De levensduur is afhankelijk van de omstandigheden, is gemiddeld 6-12 maanden.

 

PureAirPro luchtbehandeling   PureAirPro

 

Beschikbaarheid:
Direct leverbaar
As low as € 180,29 € 149,00
- +

Waarom dit product

  • Standaard filterset voor de PureAirPro 1200
  • Voorfilter, F5 filter, HEPA filter en actieve kool filter
  • Geschikt voor showroom, magazijn, productie, lab

Complete PureAirParts filterset t.b.v. de PureAirPro 1200 industriële luchtreiniger bestaande uit;

  • Prefilter, verwijdert de grotere stofdeeltjes van schuren, zagen of slijpen en is uit te kloppen, blazen of met de stofzuiger te reinigen, dit "voor- voorfilter" verlengt hiermee al de levensduur van het F5 filter en daarmee tevens de achterliggende filters.
  • F5 medium filter, verwijdert alle andere zichtbare in de lucht zwevende deeltjes voordat deze het HEPA filter kunnen bereiken, door deze uit de lucht te filteren wordt de levensduur van het HEPA filter verlengd
  • HEPA filter, deze verwijdert minimaal 99.97% van fijnstofdeeltjes van 0.3 micrometer. Deze grootte van fijnstofdeeltjes staat bekend als de Most Penetrating Particle Size (MPPS) ofwel de moeilijkst te filteren deeltjesgrootte, grotere zowel als kleinere stofdeeltjes zijn eenvoudiger te filteren dan deze fijnstofdeeltjes. Onder fijnstof worden stofdeeltjes kleiner dan 10 micrometer gerekend, een micrometer is éénduizendste deel van een millimeter.
  • Actieve kool filter, actieve kool is een speciaal behandelde koolstof die de eigenschap heeft allerlei stoffen aan zich te kunnen binden. Een actieve kool filter is een honingraatstructuur waarin honderden losse bolletjes actieve kool opgesloten zitten. Actieve kool is een sterk absorptiemiddel. Actieve kool kenmerkt zich door het zeer grote oppervlak, een gram vaste stof kan een oppervlak hebben van enkele honderden vierkante meters. Hierdoor is het in staat verschillende schadelijke stoffen aan zich te binden, en is het actieve kool filter effectief tegen vluchtige organische stoffen, sigarettenrook en onaangename luchtjes.
Beschikbaarheid:
Direct leverbaar
Gerelateerde producten