Formaldehyde filterset PureAirPro 1200 luchtreiniger van PureAirParts

Formaldehyde geurfilterset t.b.v. de PureAirPro 1200

PureAirParts formaldehyde filterset t.b.v. de PureAirPro 1200 industriële luchtreiniger voor gebruik tegen geuren, vluchtige stoffen, dampen en gassen. Bestaande uit een voorfilter en een 3kg formaldehyde filter.

Deze filterset is in drie versies leverbaar:

  • T.b.v. de PureAirPro 1200, model 2016-2019, dit toestel is herkenbaar aan de ronde luchtinlaat deze filterset is in totaal 100mm diep (25mm pre/F5 filter, 75mm formaldehyde filter).
  • T.b.v. de PureAirPro 1200, model 2019-heden, dit toestel is herkenbaar aan de vierkante luchtinlaat, deze filterset is in totaal 125mm diep (50mm pre/F5 filter, 75mm formaldehyde filter).
  • T.b.v. de PureAirPro 1200 met extra diepe filterset, deze filterset is in totaal 175mm diep (75mm pre/F5 filter, 100mm formaldehyde filter).

Het F5 medium filter is ook los te bestellen, net als het schuimplastic voorfilter (prefilter).

De afmetingen van de filters zijn 405 x 405 mm, de diepte varieëert per set zoals hierboven beschreven.

De levensduur is afhankelijk van de omstandigheden, is gemiddeld 6-12 maanden.

 

PureAirPro luchtbehandeling   PureAirPro

 

Beschikbaarheid:
Direct leverbaar
As low as € 216,59 € 179,00
- +

Waarom dit product

  • Hoogwaardige CTC100 actieve kool
  • Extra behandeling ondergaan voor grotere absorptie van formaldehyde
  • F5 voorfilter voor filtratie van (stof)partikels
  • 405mm hoog en breed

PureAirParts formaldehyde filterset  t.b.v. de PureAirPro 1200 industriële luchtreiniger bestaande uit;

  • Prefilter, om grotere stofdeeltjes van schuren, zagen of slijpen te verwijderen, deze is uit te kloppen, blazen of met de stofzuiger te reinigen, dit "voor- voorfilter" verlengt hiermee al de levensduur van het F5 filter en daarmee tevens de achterliggende filters.
  • F5 medium filter, verwijdert alle andere zichtbare deeltjes in de lucht voordat ze het koolstoffilter bereiken, door ze uit de lucht te verwijderen wordt de levensduur van het koolstoffilter verlengd
  • 3 of 4kg speciaal behandelde actieve kool filter tegen formaldehyde, actieve kool is een speciaal behandelde koolstof die de eigenschap heeft om verschillende stoffen te kunnen binden. Een actief koolfilter is een honingraatstructuur waarin honderden losse bolletjes actief kool zijn ingesloten. Actieve kool is een sterk adsorbens. Actieve kool kenmerkt zich door een zeer groot oppervlak, een gram vaste stof kan een oppervlak hebben van honderden vierkante meters. In de 175mm diepe filterset is een formaldehyde filter van 4kg toegepast.
Beschikbaarheid:
Direct leverbaar
Gerelateerde producten