Set kleppen t.b.v. Innova 2.0 airco - 162mm

Standaard kleppen van Innova 2.0 airconditioners

Set kleppen t.b.v. de Innova 2.0 monoblock airco's met 162mm gaten, deze zijn van binnenuit te monteren en worden inclusief de kettinkjes en veren geleverd om de binnen- en buitenroosters met elkaar te verbinden.

Nieuwe Innova 2.0 toestellen worden standaard met deze kleppen geleverd, u hoeft deze niet separaat bij een nieuw toestel te bestellen.

Alternatief zijn de stalen roosters, deze zijn niet voorzien van kleppen en zijn leverbaar met gaas om insecten, pluizen etc. tegen te houden zodat de binnenzijde van het toestel langer schoon blijft wat op termijn lekkage door vervuiling kan voorkomen.

 

innova energie inverter airco

€ 29,95 € 24,75
Direct leverbaar
Incl. BTW
Excl. BTW
- +
Specificaties
Specificaties
Gewicht (kg) 1
Gerelateerde producten
Meer keuzes:
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Set kleppen t.b.v. Innova 2.0 airco - 162mm
Uw waardering
(4)
Customer Questions
Wat is actieve kool?
Actieve kool is speciaal behandelde koolstof die de eigenschap heeft allerlei stoffen aan zich te kunnen binden, voor verdere info hierover meer op onze site.
Wat is een custom filter?
De Coway AP-1007EH, AP-1008DH en AP-0807DH kunnen worden voorzien van filters die speciaal ontwikkeld zijn voor specifieke toepassingen, deze filters verhogen de effectiviteit van de luchtreiniger tegen specifieke klachten of bedreigingen voor de gezondheid. De filters werken in combinatie met de toegepaste voor-, actieve kool- en HEPA filters.
Hoe vervang ik de plastic kleppen voor metalen roosters?
Bekijk onderstaand filmpje voor de uitleg voor het vervangen van de plastic kleppen voor de metalen roosters.
Wat zijn de installatiekosten van een Innova?
De kosten voor de plaatsing van een Innova kunnen verschillen. Er moeten met een aantal zaken rekening gehouden worden zoals het soort muur waar doorheen geboord moet worden en of er een sterk persoon aanwezig is die de installateur kan helpen.
Did you find what you were looking for?