Innova 2.0 15HP Inverter airco/warmtepomp

De krachtigste monoblock airco beschikbaar, maakt gebruik van 200mm gaten in de buitenmuur

De Innova 2.0 15HP Inverter is de meest krachtige Innova lucht/lucht monoblock airco/warmtepomp

Net als de andere 2.0 Inverter toestellen koelt en verwamt de 2.0 15HP de ruimte zonder buitenunit, het grootste verschil met de andere toestellen is dat de gaten waardoor de buitenlucht aangezogen en uitgeblazen wordt een diameter van 200mm hebben in plaats van 162mm. Aan de binnenzijde ziet u geen verschil, de 15HP is even slank en compact als de andere Innova 2.0 modellen.

De 2.0 15HP is bedoeld om aan een buitenmuur opgehangen te worden en kan laag of hoog worden geplaatst, de functionaliteit als warmtepomp maakt dat het toestel zowel voor koelen als voor verwarmen gebruikt kan worden.

Door toepassing van hoogwaardige componenten en toepassing van extensieve geluiddemping is het toestel zeer stil en is het geluidsniveau van een vergelijkbaar niveau als die van gangbare airco's met buitenunit.

Het toestel is eenvoudig te bedienen via het bedieningspaneel, de meegeleverde afstandbediening maar ook via uw smartphone, tablet of computer met de Innova App, hiermee kunt u het toestel vanuit een andere ruimte of zelfs vanaf een volledig andere locatie bedienen om de temperatuur op afstand al op de gewenste waarde te brengen. Tevens is het mogelijk meerdere toestellen tegelijk te bedienen zoals bijvoorbeeld bij gebruik in hotel of kantoorcomplex.

Met een diepte van 165mm is de Innova 2.0 zeer slank en het fraaie neutrale design maakt de Innova 2.0 geschikt voor ieder interieur.

De Innova 2.0 15HP DC INVERTER is geschikt voor ruimten tot ca. 58m² (146m³), afhankelijk van de omstandigheden.

Mocht u een Innova 2.0 Inverter airco/warmtepomp in werking willen zien bent u welkom om ons in Twello te bezoeken waar wij het toestel graag aan u demonstreren. Belt u alstublieft wel even van tevoren of u terecht kunt.

 innova energie inverter airco

Klik hier om een offerte aan te vragen voor plaatsing van de Innova Monoblock Airco's.

Klik hier voor meer informatie over de montage van de Innova 2.0 Inverter monoblock airco.

Is uw afleveradres op een bedrijventerrein? Dan wordt uw bestelling per pallet verzonden.

Is uw afleveradres in een woonwijk? Dan versturen wij uw bestelling met Offsize Parcel.

De Innova airco toestellen kunnen niet bij een Parcelshop geleverd worden.

Speciale prijs € 2.049,00 € 1.693,39 Normale prijs € 2.400,00 € 1.983,47
Direct leverbaar
Incl. BTW en verzending
Prijs excl. BTW & incl. verzending
- +

Waarom dit product

 • Krachtigste Innova monoblock toestel
 • 2x 200mm diameter gaten i.p.v. 162mm
 • Extra koelende en verwarmende capaciteit bij gelijke afmetingen t.o.v. 10HP en 12HP
 • De extra capaciteit stelt het toestel in staat stiller te werken, de ruimte is sneller op de gewenste temperatuur
 • Koelende en verwarmende werking met warmtepomp technologie
 • Slank design, slechts 165mm diep
 • Stille werking
 • Laag energieverbruik
 • Zeer onderhoudsarm
 • Eenvoudige bediening via bedieningspaneel, afstandbediening of smartphone
 • Wifi-connected voor bediening op afstand
 • Zelf-afsluitende luchtroosters, alle benodigde (bevestigings)materialen meegeleverd
 • Geschikt om ruimten tot ca. 58m² (146m³) te koelen, afhankelijk van de omstandigheden
 • Het toestel is door uzelf of uw aannemer/klusbedrijf/installateur te plaatsen, tevens kunnen wij u een prijsopgave doen voor plaatsing door onze eigen installatiepartner
 • Als Innova-specialist hebben wij grote ervaring met de Innova toestellen en toepassingen, hebben wij relevante accessoires en vervangingsonderdelen op voorraad en bij uitval kunnen wij een leentoestel ter beschikking stellen
Eigenschappen

Overzicht van de eigenschappen

 • Koelende en verwarmende werking, de Innova 2.0 kan de lucht zowel koelen (max. 3.5kW) als verwarmen (max. 3.5kW), als het toestel alleen voor koelen wordt gebruikt is een afvoer van het condenswater overbodig. Houdt u er wel rekening mee dat verwarmen meer capaciteit vraagt dan koelen dus zal de ruimte waarin een toestel effectief kan verwarmen (als er geen andere warmtebronnen zijn) kleiner is dan de ruimte die een toestel effectief kan koelen.
 • Slank design, met een diepte van slechts 165mm is de Innova 2.0 zeer ondiep en kan het eenvoudig in het interieur geïntegreerd worden, of een bestaande radiator vervangen.
 • Stille werking, door toepassing van de meest hoogwaardige onderdelen, dempingsmaterialen en -technieken is de Innova zo stil dat deze nauwelijks meer te onderscheiden is van een toestel met buitenunit, de inverter technologie en de stille, contactloze fanmotoren zorgen dat de geluidsproductie bij lage fansnelheid slechts 27dB is, deze nieuwe technieken zorgen dat niet de compressor maar de luchtsnelheid de grootste factor in geluidsproductie is geworden.
 • Laag energieverbruik, de inverter technologie en de BLDC fanmotoren besparen energie terwijl tegelijkertijd de werking door de inverter technologie krachtiger is, de ruimte zal sneller op de gewenste temperatuur zijn en met een lager energieverbruik op temperatuur gehouden worden.
 • Eenvoudige installatie, de Innova 2.0 kan zowel laag als hoog aan de muur geplaatst worden, door het ontbreken van een buitenunit is plaatsing eenvoudig, Het plaatsen van een ophangbeugel en lucht aan- en afvoerkanalen is voldoende. Hiervoor is geen STEK-gecertificeerde monteur nodig en hoeven geen koelmiddel-leidingen te worden aangesloten, hierdoor worden lekkages voorkomen en is de bedrijfszekerheid gegarandeerd.
 • Eenvoudige bediening, de Innova 2.0 is eenvoudig via het bedieningspaneel of de meegeleverde  afstandbediening te bedienen, met de timer functie is een in- of uitschakelmoment te kiezen en het bedieningspaneel is te blokkeren voor ongewenst gebruik.
 • Koeling, verwarming en ontvochtiging, naast koelen is de Innova 2.0 met de warmtepomp tevens in staat de ruimte op een efficiënte manier te verwarmen, hierbij wordt ook bij zeer lage temperaturen (tot -10 °) nog warmte aan de buitenlucht onttrokken om de temperatuur binnen op een aangenaam niveau te brengen. Tevens is de Innova 2.0 met de ontvochtigingsfunctie in staat een woning, chalet, vakantiehuis of hotelkamer te ontvochtigen.
 • Bediening op afstand via smartphone, tablet of computer, de Innova 2.0 is Wifi-connected zodat u het toestel vanaf iedere locatie met internetverbinding kunt bedienen, hiermee kunt u de Innova 2.0 op afstand laten koelen, verwarmen of ontvochtigen zodat de ruimte reeds op een aangename temperatuur is als u arriveert of om een vakantiewoning vochtvrij te houden.
 • Nachtwerking, de Innova 2.0 heeft een speciale werkingsstand voor werking 's nachts, hierbij doet de airco na een uur de temperatuur met een graad stijgen, na het tweede uur stijgt de temperatuur weer met een graad, hierna blijft de temperatuur gelijk, en zal na 6 uur de airco in de stand-by modus schakelen. In de verwarmingsstand is de werking gelijk, alleen stijgt de temperatuur in plaast van dalen.
 • Zelf-afsluitende luchtroosters, als de aiconditioner niet gebruikt wordt zijn de kleppen in de lucht aan- en afvoer gesloten zodat er geen vervuilingen zoals stof, pluizen of insecten in de luchtkanalen komen voor onderhoudsvrije, betrouwbare en hygienische werking (tevens zijn er stalen luchtroosters met gaas tegen vervuilingen beschikbaar).

Invertertechnologie voor energiezuinige en krachtige werking

De Inverter technologie zorgt  ervoor dat de Innova 2.0 de temperatuur sneller doet dalen en vervolgens deze temperatuur met minder energieverbruik op peil houdt. Een airco met inverter technologie is in staat de koelende werking van de compressor te variëren, waardoor deze extra koelt in het begin, en op een constante, lagere snelheid hoeft te draaien als de temperatuur op peil gehouden dient te worden. Een conventionele compressor kan alleen maar op één snelheid draaien waardoor deze alleen maar aan en uit kan, dus in plaats van continu te koelen zal een conventionele airco steeds in- en uitschakelen wat meer geluid produceert en meer stroom verbruikt. In de 2.0 wordt de nieuwste Inverter compressor van Mitsubishi toegepast. De BLDC borstelloze motortechniek reduceert stroomverbruik, vergroot de capaciteit en elimineert vibraties, deze moderne elektromotoren worden ook voor de ventilatoren in het toestel toegepast voor stille, trillingsvrije en energiezuinige werking.

 

De voordelen van een inverter airco als de Innova 2.0 Inverter zijn:

 • Circa 30% minder stroomverbruik
 • De gewenste temperatuur wordt sneller bereikt
 • 30% minder tijd nodig om op te starten
 • Stillere werking
 • Geen vibraties
 • Minder temperatuur-fluctuaties in de ruimte
 inverter airco stil en zuinig
 

Efficiënt koelen en verwarmen met warmtepomp werking

De Innova 2.0 Inverter is naast koelen tevens in staat de ruimte te verwarmen door toepassing van warmtepomp technologie, hierbij wordt de koelcyclus omgedraaid en wordt er warmte onttrokken aan de buitenlucht en aan de binnenlucht afgegeven, dit is een energiezuinige techniek om warmte te genereren waarbij voor iedere kW energie 3.22kW warmte geproduceerd wordt. De Innova 2.0 is hiermee het hele jaar door te gebruiken als efficiënt instrument om uw ruimte te koelen en te verwarmen.

Als de Innova 2.0 bijvoorbeeld door zonne-energie van stroom wordt voorzien is er geen duurzamere manier om te koelen en verwarmen denkbaar!

 
innova 2.0 inverter airconditioning

Eenvoudig te bedienen

De Innova 2.0 15HP DC INVERTER is eenvoudig te bedienen via het tiptoets bedieningspaneel of via de meegeleverde afstandbediening, hiermee is de gewenste temperatuur in te stellen, de nachtstand te bedienen, de in- uitschakeltimer in te stellen en de koelende, verwarmende, ventilerende en de ontvochtigende werking te kiezen. Het bedieningspaneel is tevens te blokkeren om ongewenste bediening tegen te gaan.

De 2.0 Inverter toestellen zijn met het wifi netwerk te verbinden zodat u het toestel via de InovApp op uw smartphone of tablet ter plekke of op afstand kan bedienen. Deze app is er ook als browwer versie voor uw computer.

Voor gebruik in een hotelkamer kan er ook gekozen worden om de minimum- en maximumwaarden te beperken om energie te besparen.

innova 2.0 inverter airconditioning

Eenvoudig te installeren, minimale invloed op het buitenaanzicht

De Innova 2.0 Inverter is eenvoudig, zonder de noodzaak van de aansluiting van koelmiddelleidingen te installeren, de airco is laag of hoog aan de (buiten)muur op te hangen, het toestel wordt inclusief installatiemateriaal zoals lucht aan- en afvoerbuizen, ophangmateriaal en automatische open- en dichtklappende buitenluchtroosters geleverd die van binnenuit te installeren zijn. Kijk onder "downloads" voor de installatie handleiding.

De 2.0 Inverter toestellen zijn zowel hoog als laag op te hangen, als het toestel hoog opgehangen wordt is het aan te raden de optionele onderplaat te monteren voor een nette afwerking aan de onderzijde.

Innova 2.0 inverter 12HP   Innova 2.0 inverter 12HP   Innova 2.0 inverter 12HP
 Airco met buitenunit   Standaard airco zonder buitenunit   Innova airco zonder buitenunit

Premium Airco zonder buitenunit Innova 2.0

Foto/video

De Betonboorder

www.debetonboorder.nl

Voorbeelden van inzet van de Innova 2.0 airco zonder buitenunit

De hieronder getoonde foto's tonen het model 2014-2017, de nieuwste versie is in de gallerij bovenaan de pagina te zien, de afmetingen zijn gelijk gebleven, de getoonde roosters/gaten zijn echter wel 162mm i.p.v. 200mm!

Hotel Rio, Locarno Zwitserland, 20 kamers voorzien van 2.0 airco units.

Innova 2.0 Inverter monoblock airco zonder buitenunit Monoblock airco hotel Rio Innova 2.0 Inverter monoblock airco zonder buitenunit
Monoblock airco hotel Rio Innova 2.0 Inverter monoblock airco zonder buitenunit Monoblock airco hotel Rio
  Innova 2.0 Inverter monoblock airco zonder buitenunit  

 

Paradù Resort, Donoratico Toscana. 380 chalets voorzien van de Innova 2.0 monoblock airco.

Airco zonder buitenunit Paradu Resort Innova 2.0 Inverter monoblock airco zonder buitenunit Airco zonder buitenunit Paradu Resort
Airco zonder buitenunit Paradu Resort Innova 2.0 Inverter monoblock airco zonder buitenunit Airco zonder buitenunit Paradu Resort
 Innova 2.0 Inverter monoblock airco zonder buitenunit Airco zonder buitenunit Paradu Resort Innova 2.0 Inverter monoblock airco zonder buitenunit

 

The Nottingham Belfry Hotel. 45 Innova 2.0 toestellen, deze toestellen werden tussen 10:00 en 14:00 geïnstalleerd zodat er geen nacht kamerverhuur verloren ging.

Innova 2.0 Nottingham Belfry Hotel Innova 2.0 Inverter monoblock airco zonder buitenunit Innova 2.0 Nottingham Belfry Hotel
Innova 2.0 Nottingham Belfry Hotel Innova 2.0 Inverter monoblock airco zonder buitenunit Innova 2.0 Nottingham Belfry Hotel
Innova 2.0 Nottingham Belfry Hotel   Innova 2.0 Inverter monoblock airco zonder buitenunit

 

Whittlebury Hall Hotel, Northamptonshire. 160 kamers voorzien van Innova 2.0 airco units zonder buitenunits:

Whittlebury Hall Innova 2.0 airco zonder buitenunit Whittlebury Hall Innova 2.0 airco zonder buitenunit Innova 2.0 Inverter monoblock airco zonder buitenunit
Whittlebury Hall Innova 2.0 airco zonder buitenunit Whittlebury Hall Innova 2.0 airco zonder buitenunit Innova 2.0 Inverter monoblock airco zonder buitenunit
  Whittlebury Hall Innova 2.0 airco zonder buitenunit  

 

Residence Mordini, La Maddalena Sardinië.

Innova airconditioning Hotel Mordini Innova 2.0 Inverter monoblock airco zonder buitenunit Innova 2.0 Inverter monoblock airco zonder buitenunit

 Appartementen in Isola di Hvar, Kroatië.

 Innova 2.0 Inverter monoblock airco zonder buitenunit Innova 2.0 Inverter monoblock airco zonder buitenunit Innova 2.0 Inverter monoblock airco zonder buitenunit

 

In Piazza Relais hotel, Sirolo.

 Innova 2.0 Inverter monoblock airco zonder buitenunit Innova 2.0 Inverter Airco Piazza Relais Hotel Innova 2.0 Inverter monoblock airco zonder buitenunit
  Innova 2.0 Inverter monoblock airco zonder buitenunit  
Specificaties
Specificaties
Gewicht (kg) 48,50
Automatische werking Ja
Ontvochtigingscapaciteit 28,8 liter/dag
Luchtdoorvoer 450 m³/uur
Energie afgifte bij koelen 3500 W (dual power)
Energie verbruik bij koelen 1040 W
Energie afgifte bij verwarmen 3500 W (dual power)
Energie verbruik bij verwarmen 880 W
Geschikt voor ruimten tot ca. 58 m²
Voltage 220-240 V / 50 Hz
WiFi connected Ja
Type gas R32
Type compressor Inverter
C.O.P. 3,12 W/W
E.E.R. 2,74 W/W
Diameter muurgaten t.b.v. luchtkanalen 202 mm
Afmetingen (mm, HxBxD) 549 x 1010 x 165 mm
Energieklasse koeling A
Garantie 2 Jaar
Geabsorbeerd vermogen 1040 W
Geluidsniveau 29 - 43 dB
Gerelateerde producten
Meer keuzes:
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Innova 2.0 15HP Inverter airco/warmtepomp
Uw waardering
(4)
Customer Questions
Hoe lang is de garantie op de producten?
Op alle toestellen is een garantie van minimaal 2 jaar van toepassing.
Ik heb interesse in de Innova, kan ik een offerte krijgen?
Absoluut, u kunt hier een offerte aanvragen.
Hoe vervang ik de plastic kleppen voor metalen roosters?
Bekijk onderstaand filmpje voor de uitleg voor het vervangen van de plastic kleppen voor de metalen roosters.
Wat zijn de installatiekosten van een Innova?
De kosten voor de plaatsing van een Innova kunnen verschillen. Er moeten met een aantal zaken rekening gehouden worden zoals het soort muur waar doorheen geboord moet worden en of er een sterk persoon aanwezig is die de installateur kan helpen.
Did you find what you were looking for?