Lucht ontvochtigen in zwembaden

Stap 1

Voor welk soort locatie zoekt u een oplossing?

Stap 3

Voor welk soort locatie zoekt u een oplossing?

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Lucht ontvochtigen in zwembaden

Lucht ontvochtigen in zwembaden zorgt voor toegenomen hygiëne en het behoud van materialen. Er is ook een directe invloed op de zwembadgasten: u voorkomt namelijk beslagen ramen. Deze worden door gasten als onprettig ervaren maar ze brengen meer nadelen met zich mee.

Lees ook over luchtvochtigheid en gezondheid

Lucht ontvochtigen in zwembaden

Lucht ontvochtigen in zwembaden leidt tot een prettiger klimaat in het gebouw, niet in de laatste plaats doordat de ruiten niet bedekt worden door condensatie. Deze zorgt voor vervuiling, corrosie en schimmelvorming. Dat weet u, maar dat weten uw gasten/klanten ook: door condensatievorming te voorkomen zorgt u voor een hygiënischer beleving bij uw bezoekers.

Professionele ontvochtigers

De ‘zware’ ontvochtigers die goed voor deze taak zijn toegerust beschikken over een nauwkeurige hygrostaat, een grote watertank en een vaste waterafvoer. Zodoende wordt voorzien in alle mogelijke omstandigheden. De benodigde capaciteit hangt uiteraard af van vele factoren.

Sommige ontvochtigers zijn voorzien van BlueDry en DryLogic technologie. Deze zorgt ervoor dat de ontvochtiger bij lage temperaturen minder snel bevriezen en sneller ontdooien. Zo kan de ontvochtigende werking onder alle gangbare omstandigheden worden voortgezet.

Lees ook over de benodigde capaciteit van lucht ontvochtigers

Elegant en toch uiterst effectief

Deze toestellen zijn geschikt voor wandmontage of plaatsing op de vloer en nemen door het dunne ontwerp slechts een minimum aan ruimte in. De hygrostaat zorgt ervoor dat het luchtvochtigheidsniveau permanent op het juiste niveau gehouden word voor een hygiënisch en comfortabel zwemklimaat.

Zie ook:

Terug naar stap twee

Lucht ontvochtigen bij zwembaden