Lucht ontvochtigen in magazijnen en hallen

Stap 1

Voor welk soort locatie zoekt u een oplossing?

Stap 3

Voor welk soort locatie zoekt u een oplossing?

Producten

Lucht ontvochtigen in magazijnen en hallen als integrale oplossing

Lucht ontvochtigen in magazijnen en hallen is een noodzaak. Opgeslagen producten kunnen uiterst gevoelig zijn voor schommelingen in de luchtvochtigheid. Het is van groot belang voor uw collectie dat de luchtvochtigheid continu gereguleerd wordt.

Lucht ontvochtigen in magazijnen en hallen: behoudt uw voorraad

Lucht ontvochtigen in magazijnen en hallen is van belang voor producten waarin hout en papier verwerkt zijn. Maar alle poreuze, hygroscopische materialen veranderen van eigenschap bij verschillende gradaties van luchtvochtigheid.

Als deze materialen vervolgens in een product verwerkt worden is het cruciaal dat de massa, vorm en afmetingen consistent zijn. Hiervoor is een consistente luchtvochtigheid cruciaal.

Lees ook over de benodigde capaciteit van ontvochtigers

En het belang van luchtkwaliteit in combinatie met gezondheid

Professionele ontvochtigers

Uiteraard bestaan er voor dit doel professionele ontvochtigers. Deze ‘zware’ ontvochtigers die goed voor deze taak zijn toegerust beschikken over een nauwkeurige hygrostaat, een grote watertank en een vaste waterafvoer. Zodoende wordt voorzien in alle mogelijke omstandigheden. De benodigde capaciteit hangt uiteraard af van vele factoren.

Sommige ontvochtigers zijn voorzien van BlueDry en DryLogic technologie. Deze zorgt ervoor dat de ontvochtiger bij lage temperaturen minder snel bevriezen en sneller ontdooien. Zo kan de ontvochtigende werking onder alle gangbare omstandigheden worden voortgezet.

Zie ook:

Terug naar stap twee

Lucht ontvochtigen in magazijnen