Lucht ontvochtigen bij waterschade en vochtoverlast

Stap 1

Voor welk soort locatie zoekt u een oplossing?

Stap 3

Voor welk soort locatie zoekt u een oplossing?

Producten

Lucht ontvochtigen bij waterschade en vochtoverlast: zorg dat het vocht verdwijnt

Lucht ontvochtigen bij waterschade en vochtoverlast moet zo snel en efficiënt mogelijk gebeuren. Wateroverlast is al erg genoeg als het plaatsvindt, maar de nasleep is nog akeliger. Een effectieve ontvochtiging zorgt ervoor dat de bewoners of de onderneming zo snel mogelijk weer ‘back to normal’ kunnen.

Lucht ontvochtigen bij waterschade en vochtoverlast om vocht effectief te verwijderen

Lucht ontvochtigen bij waterschade en vochtoverlast is lastig. Het probleem bij schade door wateroverlast is dat de aangetaste constructie doorgaans afgesloten is: het is immers een huis of bedrijfspand dat gebruikt werd. Het uit de materialen ontsnappende vocht kan dus geen kant op en wordt elders in de structuur weer opgenomen.

Lees ook over het ontvochtigen van een kelder

Droge lucht

Door ontvochtigers met een flinke capaciteit in te zetten ontstaat droge lucht in de afgesloten ruimtes. De vochthoudende materialen kunnen ook ’s nachts effectief hun overtollige vocht kwijt want de ontvochtiger zorgt voor droge lucht, ongeacht de vochtafgifte van de materialen.

Speciaal voor mobiele toepassingen

Voor gebruik in dit soort omstandigheden zijn mobiele, robuuste ontvochtigers met een grote capaciteit beschikbaar. Deze toestellen zijn voorzien van een rotatie gegoten kunststof behuizing die stoot-, kras- en breukbestendig is. Bovendien is deze recyclebaar en UV-bestendig zodat u uit mag gaan van een lange levensduur. Het materiaal is tevens vlambestendig en bestendig tegen mechanische belasting.

Door de modulaire opbouw zijn de toestellen zeer servicevriendelijk en eenvoudig te reinigen. De ontvochtigers zijn zowel staand als liggend te vervoeren, met de grote wielen en handgreep zijn de toestellen eenvoudig te verplaatsen.

ITEC is de specialist in vochtoplossers voor snelle en mobiele toepassing, zoals nodig bij drogen na wateroverlast. Vraag ons om advies of bestel rechtstreeks online.

Zie ook:

Terug naar stap twee

Lucht ontvochtigen bij waterschade en vochtoverlast