KWH Energiemeter voor in stopcontact

Energie meetinstrument voor in het stopcontact

De KWH energiemeter voor het stopcontact is een handig apparaat dat is ontworpen om het energieverbruik van apparaten in uw huishouden nauwkeurig te meten en te controleren. Met deze meter kunt u niet alleen uw energiekosten in de gaten houden, maar ook bijdragen aan een bewuster energieverbruik en milieubewustzijn. Bovendien is deze meter ideaal voor het meten van het energieverbruik van apparaten zoals de Innova monoblock airco, die bekend staat om zijn energiezuinige prestaties bij het verwarmen en koelen van uw huis.

De KWH energiemeter kan eenvoudig in een stopcontact worden gestoken, en vervolgens kunt u uw Innova monoblock airco of elk ander apparaat erop aansluiten. Het heldere LCD-scherm geeft u direct inzicht in het stroomverbruik van het aangesloten apparaat, gemeten in kilowattuur (kWh). Hierdoor kunt u precies zien hoeveel energie uw Innova monoblock airco verbruikt tijdens het verwarmen of koelen van uw huis.

Beschikbaarheid:
Direct leverbaar
€ 22,95 € 18,97
- +

Waarom dit product

  • Energiemeter voor in het stopcontact
  • Meet huidig stroomverbruik in Watt
  • Meet tevens Volt en Ampere en kWh over langere periode
  • Kan ook energieverbruik over een langere periode meten en weergeven
  • LET OP; geaard via randaarde, niet penaarde zoals vaak in België gebruikt wordt

De voordelen van de KWH Energiemeter

Een van de voordelen van deze energiemeter is de mogelijkheid om het verbruik over een bepaalde periode bij te houden. Hiermee kunt u zien hoeveel energie uw airco bijvoorbeeld gedurende een dag, week of maand verbruikt, en kunt u de kosten dienovereenkomstig inschatten. Dit stelt u in staat om slimme beslissingen te nemen over het gebruik van uw apparaten en om uw energiegebruik te optimaliseren.

Met de KWH energiemeter voor het stopcontact kunt u niet alleen uw Innova monoblock airco in de gaten houden, maar ook andere apparaten in uw huishouden. Hierdoor kunt u een algeheel beeld krijgen van uw energieverbruik en potentiële besparingsmogelijkheden identificeren.

Beschikbaarheid:
Direct leverbaar
Gerelateerde producten