KWH Energiemeter voor in stopcontact

Energie meetinstrument voor in het stopcontact

De KWH energiemeter voor het stopcontact is een handig apparaat dat is ontworpen om het energieverbruik van apparaten in uw huishouden nauwkeurig te meten en te controleren. Met deze meter kunt u niet alleen uw energiekosten in de gaten houden, maar ook bijdragen aan een bewuster energieverbruik en milieubewustzijn. Bovendien is deze meter ideaal voor het meten van het energieverbruik van apparaten zoals de Innova monoblock airco, die bekend staat om zijn energiezuinige prestaties bij het verwarmen en koelen van uw huis.

De KWH energiemeter kan eenvoudig in een stopcontact worden gestoken, en vervolgens kunt u uw Innova monoblock airco of elk ander apparaat erop aansluiten. Het heldere LCD-scherm geeft u direct inzicht in het stroomverbruik van het aangesloten apparaat, gemeten in kilowattuur (kWh). Hierdoor kunt u precies zien hoeveel energie uw Innova monoblock airco verbruikt tijdens het verwarmen of koelen van uw huis.

Een van de voordelen van deze energiemeter is de mogelijkheid om het verbruik over een bepaalde periode bij te houden. Hiermee kunt u zien hoeveel energie uw airco bijvoorbeeld gedurende een dag, week of maand verbruikt, en kunt u de kosten dienovereenkomstig inschatten. Dit stelt u in staat om slimme beslissingen te nemen over het gebruik van uw apparaten en om uw energiegebruik te optimaliseren.

Met de KWH energiemeter voor het stopcontact kunt u niet alleen uw Innova monoblock airco in de gaten houden, maar ook andere apparaten in uw huishouden. Hierdoor kunt u een algeheel beeld krijgen van uw energieverbruik en potentiële besparingsmogelijkheden identificeren.

Beschikbaarheid:
Op voorraad
€ 22,95 € 18,97
- +

Waarom dit product

  • Energiemeter voor in het stopcontact
  • Meet huidig stroomverbruik in Watt
  • Meet tevens Volt en Ampere en kWh over langere periode
  • Kan ook energieverbruik over een langere periode meten en weergeven
  • LET OP; geaard via randaarde, niet penaarde zoals vaak in België gebruikt wordt

Specificaties

Specificaties
Professioneel inzetbaar Nee
Afmetingen 165 x 65 x 60
Voltage 220V / 50Hz

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:KWH Energiemeter voor in stopcontact
Uw waardering
Gerelateerde producten

FAQ

Klantvragen
Hoe vervang ik de plastic kleppen voor metalen roosters?
Als u op "Meer Lezen" klikt vindt u een filmpje met daarin de uitleg voor het vervangen van de plastic kleppen voor de metalen roosters.
Hoe installeer ik de Innova monoblock afdekplaat?
Voor het installeren van de afdekplaat hebben wij een handleiding gemaakt. Klik op "Meer lezen", daar vindt u de link naar de handleiding.